Çözüldü ATS2 MP'ye nasıl girilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

suleymandy

Centipat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar!

Bugün açık dünya kategorisi indirime girmiş Steam'de. Aldım ATS2'yi orijinal MP'ye girmek için fakat bir sorunum var ki nasıl gireceğimi biliyorum. Beta Kodu'nun ne olduğunu bilmiyorum. Oynamış arkadaş yardımcı olabilir mi? Discord'dan arkadaşıma sordum ama AFK şu an ıninal'e para yüklemeye gitti ATS2 için.

Not: Kodun nasıl girileceğini biliyorum ama beta kodunu bilmiyorum, ayrıca TruckersMP lanetinden bahsetmiyorum

Çözüm
Bu video da her şey açıklanıyor. Bu video ile oynadım ben de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video da her şey açıklanıyor. Bu video ile oynadım ben de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu video da her şey açıklanıyor. Bu video ile oynadım ben de

Teşekkür ederim, beta kodunu bilmediğim için açmıştım konuyu.

Arkadaşlar selamlar!

Bugün açık dünya kategorisi indirime girmiş Steam'de. Aldım ATS2'yi orijinal MP'ye girmek için fakat bir sorunum var ki nasıl gireceğimi biliyorum. Beta Kodu'nun ne olduğunu bilmiyorum. Oynamış arkadaş yardımcı olabilir mi? Discord'dan arkadaşıma sordum ama AFK şu an ıninal'e para yüklemeye gitti ATS2 için.

Not: Kodun nasıl girileceğini biliyorum ama beta kodunu bilmiyorum, ayrıca TruckersMP lanetinden bahsetmiyorum
ATS2 çıkınca konuşuruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı