Sürprizbozan Attack of Titan'da Eren haklı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ardabey4634

Decapat
Başlıkta da gördüğünüz gibi sizce Eren haklı mı? Benim fikrimce Eren haklı falan değil arkadaşlar. Sırf arkadaşları uzun yaşasın diye ve bir ülke kendilerine saldırdı diye tüm dünyayı yok etmek... Saçmalık sadece, soykırımcı biri Eren. Özellikle marley savaşta Paradis'ten daha haklı zaten, zamanında adamlar yok olma derecesine gelmiş Paradis sebebiyle. Bir daha göze alamazlar. Ama dünya perspektifinden bakarsak manganın ekstra sayfalarında Paradis yok ediliyordu iyi bir olay yaşanmıştı. Peki sizin fikirleriniz nelerdir?

Eren'i haklı bulanları anlamıyorum gerçi birini haklı ya da haksız bulma çabası da biraz saçma geliyor Eren haklı diyenlere söyle desem olayın marley gözünden anlatildigini öğreniyorsunuz size önceden yapılan bir soykırım var bunun için paradis adasına 4 titan gönderiyorsunuz ve oradaki surun içindeki insanları yok etmek istiyorsunuz daha doğal ne olabilir yıllar geçiyor oradaki insanlar size iyi olduklarını kanıtlamaya çalışıyor ama halkın içine on yıllardır biriken öfke kin öyle bir anda tersine döner mi sizce sizin yıllar önce yaptığınız saldırının intikamı için sahil kasabinizda katliam yaşanıyor ve orada ölenler için paradise son bir saldırı yapıyorsunuz çünkü Eren'in kurucu devin gücüne her an ulaşabileceğini biliyorsunuz ve Eren çocukken yaşadıkları yüzünden gumburtuyu kullanıyor ve bütün dünyayı yok edeceğini söylüyor tamam marleyin gözünden de anlatılsa olay marleyin her yaptığını desteklemezsiniz ki paradisinkileri de desteklemiyoruz fakat az önce anlattığım durumda kim biz hak ettik ezilmeye mahkumuz derki ama ben Eren'in haksız da olduğunu düşünmüyorum bu bir savaş iki taraf ta birbirini yok etmeye çalışıyor ama Eren'in yaşadıklarının sorumlusu marley olmasına rağmen bütün dünyayı yok etmeye çalıştığını düşünürsek sanırım Eren orada haksız duruma düşüyor olayları fanatik olarak değerlendirmeyin etraflıca iki tarafı da düşünün.

Bütün dünya Marley'in gazına gelip Paradise'e savaş açıyor, Eren ondan sonra aksiyona girişiyor. Lütfen bu detayı kaçırmayalım. Eren annesini kurtaramadı ama haksız yere Mikasa'nın ve diğer sevdiklerinin katledilmek istenmesine seyirci kalmadı. Eren haklıdır. Armin de hainin önde gidenidir. Keşke Colossal Titan'ı Erwin alsaydı.

Ayrıca şu tarz konulara anket ekleyin lütfen.

Eğer soykırım yapmasaydı ileride yine Ymir'in halkına ırkçılık yapılacaktı. Doğru olanı yaptı, bu söyleyeceğim biraz çocukça gelebilir bazılarınıza ama çok da takmıyorum söylenenleri aot konusunda çünkü herkesin bambaşka fikirleri var.
Eren daha her şeyin başındayken annesi bir titan tarafından yenildi, bu psikolojisini yok edecek türden zaten. Devamında bazı arkadaşlarını kaybetti, birçok can feda edildi, sonrasında arkadaşım dediği kişinin aslında annesinin ölümüne yol açanlardan olduğunu öğrendi. Üstüne arkadaşları tarafından kaçırılmak üzereydi, sonrasında geleceği gördü ve bunların hepsinin sadece titan gücüne sahip olabilen bir ırk olduğu için olduğunu anladı. Babasının anılarına şahit oldu üstüne onlarda eklenmiş oldu, onca psikolojik şey yaşayıp her şeyi olduğu gibi bırakacak hali yoktu herhalde, en sonunda o öngörmeseydi abisi bile ona ihanet etmiş olacaktı. Bence bunlar soykırım yapmasında gayet yeterli, karakterin bakış açısından bakın olaya lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı