Attack on Titan 2. Sezon 1. Bölüm Nasıl Buldunuz?

• Konuyu başlatan Neko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 13.425
Manga 91 bölümde.90 Bölümde 4 sene ileriye gitti ve hayla cevapsız bir çok soru var. Yanı kısaca bu soruların cevaplarını 2 sezonda bulamayacaksınız :)

Hiçbir animede sorularımın cevabını bulamadım ki.

Çok mu kazık soruyorum acaba ? :D

Hiçbir animede sorularımın cevabını bulamadım ki.

Çok mu kazık soruyorum acaba ? :D

Attack on titan benzer bir anime bulamadım. Çok aradım ama yoktu sen başka ne izledin de kandırabildin kendini? Merak ettim.

Bu arada Attack on titan çok karışık yeni bir bölüm geliyor. Tam diyorsun cevapsız soruların cevaplarını bulacağım daha çok cevapsız soru geliyor. Kısır döngü.

Attack on titan benzer bir anime bulamadım. Çok aradım ama yoktu sen başka ne izledin de kandırabildin kendini? Merak ettim.

Bu arada Attack on titan çok karışık yeni bir bölüm geliyor. Tam diyorsun cevapsız soruların cevaplarını bulacağım daha çok cevapsız soru geliyor. Kısır döngü.

Attack on Titan'ın yapımcıları "Koutetsujou no Kabaneri" diye bir anime çıkarmıştı.

Yani çok azıcık belki benziyo yine duvarlar ve zombiler var ama hemen çöküyo bunda :D

Spoiler. Okumazsanız güzel olur. (Neko okuma)

Maymun titan ve eren kardeş. Maymun titan zeke. Babası diğer adadan gelme. Bu adada ise başka kadınla evlenip erene sahip oldu. Maymun titan erenin abisi. Aynı babadan geliyorlar.

Baba Grisha Yeager
Oğul-Zeke Yeager Anne Dina Yeager
Oğul-Eren Yeager Anne Carla Yeager
Bunlar Aile.

Eldian kanından gelenler akılsız titanlara dönüşüyor. Taki 9 titanın gücünü sahip bir insanı yerse kendi normal insan formuna dönüp eren gibi titanı kontrol edebiliyorlar.

En kötüsü ise. 1 Bölümde eren annesini yiyen titan var ya. O titan aslında bir insan. Onun ensesine titan sıvını enjekte ederek titan dönüştürüp bu adaya atıyorlar. O titan Zeke annesi. Dina Yeager. Eren annesini yiyen aslında zekenin annesi.
Bu manganın hikayesi beni çok etkiledi :)
Ama ilerki bölümleri eren diğer titanları kontrol ederek bu titanı yedirtiyor. O da kötü.

Bunca gerçeği ögrendikten sonra kahramanlarımız intihar eder.
Ymir laneti var saten. 13 sene anca yaşıyorsun titan gücünü sahip olursan. Eren 4 senesi kaldı. 6 yaşından eri titan eren.

Aklıma geldikce eklerim.

Harita bu :)

Kısaca hikayenin özeti. 4 dev olan. Maymun devasa zırhlı ve dişi titan bunlar savaşcılar. Diğer adadan gelmeler bir nevi ajanlar. Halktan biri gibi davranıyorlar. Orduya falan katılmışlar. Bunların aradığı şey. Bir özellik. Duvarların icinde saklı. Diğer titanları kontrol etmelerini sağlıyor. Her titan özelliği farklı. Asıl titan gücü. Bunuda erenin babası çalıp erene verdi. Tabi bizim eren bunu kullanmayı bilmiyor. Taki bu savaşcılar bunu ögreniyor ve eren yakalamaya calısıyorlar. Bu güç sadece asıl kralın kanından gelen insanlarda çalışıyor. Eren ve zeke bu gücü kullanabiliyor. Zeke eren yerse GG olur. Ama eren bu gücü kullanıp tüm savascıları yenerse kazanırlar. Büyük bir savas olacak.

Eren babasının olaylarda büyük bir rolü var. :D

Dosya Ekleri

• Marley_and_Paradis.jpg
    Marley_and_Paradis.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleyen: Moderatör:
Spoiler. Okumazsanız güzel olur. (Neko okuma)

Maymun titan ve eren kardeş. Maymun titan zeke. Babası diğer adadan gelme. Bu adada ise başka kadınla evlenip erene sahip oldu. Maymun titan erenin abisi. Aynı babadan geliyorlar.

Baba Grisha Yeager
Oğul-Zeke Yeager Anne Dina Yeager
Oğul-Eren Yeager Anne Carla Yeager
Bunlar Aile.

Eldian kanından gelenler akılsız titanlara dönüşüyor. Taki 9 titanın gücünü sahip bir insanı yerse kendi normal insan formuna dönüp eren gibi titanı kontrol edebiliyorlar.

En kötüsü ise. 1 Bölümde eren annesini yiyen titan var ya. O titan aslında bir insan. Onun ensesine titan sıvını enjekte ederek titan dönüştürüp bu adaya atıyorlar. O titan Zeke annesi. Dina Yeager. Eren annesini yiyen aslında zekenin annesi.
Bu manganın hikayesi beni çok etkiledi :)
Ama ilerki bölümleri eren diğer titanları kontrol ederek bu titanı yedirtiyor. O da kötü.

Bunca gerçeği ögrendikten sonra kahramanlarımız intihar eder.
Ymir laneti var saten. 13 sene anca yaşıyorsun titan gücünü sahip olursan. Eren 4 senesi kaldı. 6 yaşından eri titan eren.

Aklıma geldikce eklerim.

Harita bu :)

Kısaca hikayenin özeti. 4 dev olan. Maymun devasa zırhlı ve dişi titan bunlar savaşcılar. Diğer adadan gelmeler bir nevi ajanlar. Halktan biri gibi davranıyorlar. Orduya falan katılmışlar. Bunların aradığı şey. Bir özellik. Duvarların icinde saklı. Diğer titanları kontrol etmelerini sağlıyor. Her titan özelliği farklı. Asıl titan gücü. Bunuda erenin babası çalıp erene verdi. Tabi bizim eren bunu kullanmayı bilmiyor. Taki bu savaşcılar bunu ögreniyor ve eren yakalamaya calısıyorlar. Bu güç sadece asıl kralın kanından gelen insanlarda çalışıyor. Eren ve zeke bu gücü kullanabiliyor. Zeke eren yerse GG olur. Ama eren bu gücü kullanıp tüm savascıları yenerse kazanırlar. Büyük bir savas olacak.

Eren babasının olaylarda büyük bir rolü var. :D

İnsanlara okuma dersen okuma istekleri artar :D

Titanları izleyen birini bulsam saatlerce bu konu hakkında tartışsak. Bu animenin içinde çok büyük duygular gizli. Kurgusu hikayesi güzel.

:D Koleksiyona devam. Yeni bölümlerin gelmesi güzel oldu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    80,5 KB · Görüntüleme: 137
Titanları izleyen birini bulsam saatlerce bu konu hakkında tartışsak. Bu animenin içinde çok büyük duygular gizli. Kurgusu hikayesi güzel.

:D Koleksiyona devam. Yeni bölümlerin gelmesi güzel oldu.

Çok gizli saklı işler dönüyor animede.

İlk sezonda babası koluna cız yaptı gitti.
Bodrum filan dedi. Ne işin var Türkiye de.

Cevapsız sorular isimli şarkıyı dinliyorum :D

Çok gizli saklı işler dönüyor animede.

İlk sezonda babası koluna cız yaptı gitti.
Bodrum filan dedi. Ne işin var Türkiye de.

Cevapsız sorular isimli şarkıyı dinliyorum :D

Sende Mangacısın. Cevapsız sorular. Uyandığımda kim görecek diye gider.
O bodrumda kitap var. Babası saklamış. Diğer adada yaşayan ülkenin gerçeklerini anlatıyor. Hatta zekenin resmi var. Buna fotoğraf denir ama siz bilmessiniz diye eklemişler. Hep o İlk kral yüzünden oldu bunlar. Duvarın içindeki titanlar çok tehlikeli. Her şeyi yok edebilecek güçteler. Bunları ilk kral yönetiyordu. Şimdi o güç erende. Zeke eline geçerse herşeyin sonu. Ama bu gücü eren hayla kontrol edemiyor. Bakalım.

Şuan erenlerin yaşadığı adada hiç titan kalmadı. Hepsini avladılar yok ettiler. Eren duvarları yıkıp içindeki Duvarın içindeki devleri uyandırıp bir şekilde savas başlatıp diğer adaya saldırması gerekiyor. Bu gücü kontrol etmeli. Ama tabi devler umarım yüzme biliyordur.

Shingeki no Kyojin'in Attack on Titan Olduğunu "Bilenler" Derneği - #41 - Wattpad

:D Benim sayemde izlemiş kadar oldun. Neko :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı