- Makaleler
- 110
Ondan sonrası resmen çoçuk Animesi gibiydi.Aynen. Ilk 14 efsaneydi.
2. Sezon zaten bekleneni vermedi. Umudumuz şu filim de ve 3. Sezon da artık.
Ondan sonrası resmen çoçuk Animesi gibiydi.Aynen. Ilk 14 efsaneydi.
14'den sonrası manganın tutması üzerine kar amacıyla yapıldı. Bundan sonrada SAO çok ünlü olduğu için yapılacak bölümlerden aynı tadı almak zor hatta sadece ilk 14 den sonra seriyi bırakanların ilgisini tekrar geri çekmek için bu sezonda birilerini seriden ayıracaklarını söyleyenler var. 14'den sonra bitirselerdi seriyi animeler arasında daha saygı değer bir yerde olurdu şu anda.Ondan sonrası resmen çoçuk Animesi gibiydi.
2. Sezon zaten bekleneni vermedi. Umudumuz şu filim de ve 3. Sezon da artık.
Bu sezonda ve ''Ordinal Scale'' de iyi iş çıkarmaları lazım.14'den sonrası manganın tutması üzerine kar amacıyla yapıldı. Bundan sonrada SAO çok ünlü olduğu için yapılacak bölümlerden aynı tadı almak zor hatta sadece ilk 14 den sonra seriyi bırakanların ilgisini tekrar geri çekmek için bu sezonda birilerini seriden ayıracaklarını söyleyenler var. 14'den sonra bitirselerdi seriyi animeler arasında daha saygı değer bir yerde olurdu şu anda.
İlk 14 bölümden sonra sadece karakter tipleri değişiyor ve hikayeyi başa sarıyorlar. Sırf bu nedenle 2. sezonu izlemeyi bıraktım.Bu sezonda ve ''Ordinal Scale'' de iyi iş çıkarmaları lazım.
Aincrad'ı defalarca izledim ve bıkmadım. Fakat ondan sonrası berbat.
Hele hele şu ALO avatarları çocuk gibi resmen.
İyi iş çıkarmaları lazım.
İlk 14 bölüm ''saf'' çünkü. Diğer bölümler ise saçma sapan haller alıyor.İlk 14 bölümden sonra sadece karakter tipleri değişiyor ve hikayeyi başa sarıyorlar. Sırf bu nedenle 2. sezonu izlemeyi bıraktım.
NOT : İlk 14 bölümden kastım SAO oyununda geçenler. ALO ve GGO gibi diğer saçma kısımlar tam bir tekrar.
Pentagon bu yorumu beğenmedi ve size nükleer füze hediye etti. Roket isimli kargonun 3 saniye sonra yukarıdan aşağıya olarak size teslim edilmesi bekleniyor.Sword Art Online konuşma olursa:
-SA O
-ALO
-GG O
Komik değildi, dövmeyin neyse, ben kaçıyım dövilmiyeyim şimdi.
Şaka öğrenci masasının yanına neyse, 15 Tatil'de ilk işim 14 bölümü tekrar izlemek.
Bekliyorum.Pentagon bu yorumu beğenmedi ve size nükleer füze hediye etti. Roket isimli kargonun 3 saniye sonra yukarıdan aşağıya olarak size teslim edilmesi bekleniyor.
Bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.