Attack On Titan, tarihin en iyisidir

Daha fazla  
Hocalar gerek müzikali, gerek aksiyonu, gerek hikayesi, gerek yarattığı hype, gerekte son sezonlarda geçmişte ki her şeyi mükemmel bağlaması olsun Attack On Titan tarihin en iyi animesidir. diye düşünüyorum.
Sırf new gen anime diye kötülemek hata diye düşünüyorum. One piece, naruto ya da Bleach gibi animelerde güzeldir fakat objektif olursanız AOT'un bunlardan çok daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bir şey siz daha çok seviyorsunuz diye daha iyi demek değildir.
Herkese hayırlı forumlar, hayırlı akşamlar diliyorum.

Bence berserk daha güzel

Nasıl yani şimdi. Prodüksiyon kısmına güzel bir hikaye eklenince en iyi anime mi olmuş oluyor ? One Piece remake gelince de bende burada bağıracağım o zaman en iyi anime One Piece diye. Hem aynı stüdyo yapıyor ne güzel. Yanlış anlama bu arada AOT ilk 3 sezon çok güzel mappa işi alınca saldım ben

Mappa'nın işi almasının serinin hikaye akışı ile ne alakası var? Ayrıca adamlar on numara çizmişler. Bir animenin tarihteki yerine onu çizen stüdyo ile mi karar veriyoruz. O zaman Ufotable tarihin en iyi stüdyosu oluyor.

WİT'in sırf AOT'u yapmak için kurulduğunu göz önüne alırsak AOT'u WİT stüdyodan daha iyi bir şekilde kimse animeye uyarlayamazdı bence ben öyle benimsediğim için son 10 bölümü falan izlemedim. Yoksa hikaye akışı ile bir alakası yok zaten.

Mappa'nın çizimleri WİT'ten 10 tabak daha üstündü. Anime zaten oldukça dark bir hikayeye sahipken böylesi ciddi çizimler çok daha güzel bir hale getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…