İlk 3’de zatenKesin ilk 5 de one piece falan var.
İlk 3’de zatenKesin ilk 5 de one piece falan var.
Koy cartoon network e sırıtmaz.İlk 3’de zaten
Ciddiyetsiz olması bile AOT'a bin basar maalesef.Koy cartoon network e sırıtmaz.
Bunun karakter gelişimi ile ne alakası var? Ölümle burun buruna gelene kadar herkes serttir.Ciddiyetsiz olması bile AOT'a bin basar maalesef.
Eki Görüntüle 2353693
Karakter gelişiminin şöyle içine etmez mesela çok büyük çok.
Burada erenin içinde ki bencilliği ve ölmeden saniyeler önce içini dökmesini istemiş yazar.Bunun karakter gelişimi ile ne alakası var? Ölümle burun buruna gelene kadar herkes serttir.
Bence Lelouch Lamperouge'ye benzemek istemiş ama replikaya benzemiş kendisi.Bunun karakter gelişimi ile ne alakası var? Ölümle burun buruna gelene kadar herkes serttir.
Burada erenin içinde ki bencilliği ve ölmeden saniyeler önce içini dökmesini istemiş yazar.
Nerede yabancı AOT editi görsem herkes yoruma ‘Pure masterpiece’ yazıyor ama bizim Türklere kendi sevdiği animeyi geçecek falan diye batıyor heralde. Gerçekten çok ilginç.Bunun karakter gelişimi ile ne alakası var? Ölümle burun buruna gelene kadar herkes serttir.
Burada erenin içinde ki bencilliği ve ölmeden saniyeler önce içini dökmesini istemiş yazar.
Şu da örnek olarak dursun.Nerede yabancı AOT editi görsem herkes yoruma ‘Pure masterpiece’ yazıyor ama bizim Türklere kendi sevdiği animeyi geçecek falan diye batıyor heralde. Gerçekten çok ilginç.
Hocam fikrinizi bu kadar açıkça ve güzel bir şekilde belirttiğiniz için teşekkür ederim. Objektif bir yorum yaptığınız metnin her yanından belli oluyor. En azından yukarıda AOT'u ilk 60'a bile almamış, Chainsaw Man'e daha iyi demiş arkadaşın yorumundan sonra derin bir nefes aldırdı.AoT iyi anime. Bunu kabul ediyorum. Prodiksiyonsiyonu, müzikleri, aksiyonu ile vb. iyi bütçe harcanmış ve ortaya kaliteli bir iş çıkarılmış bir anime. Kötü demiyorum, hatta şimdi bile eğer olayları hatırlamasam televizyondan gece cips kola ile falan açar izlerim. Fakat tarihin en iyisi olduğunu düşünmüyorum. Bunun benim için en büyük nedeni serinin ana karakteri, Eren.
Eren benim bütün anime boyunca amaçlarını, motivelerini anlayamadığım bir ana karakter. Ben bir ana karakterin iyi olup olmadığını onu anlayabiliyor muyum yoksa anlayamıyor muyum diye karar veriyorum. Ana karakterin acılarını, yaşadığı olayları ve bu yaşadığı olaylar sonucunda aldığı kararları, yaşadığı olaylar sonucunda kendisinde olan değişiklikleri, kişiliğini, sevincini, motivelerini ve bu motivelerindeki haklılığını kısaca direkt olarak onu anlayabiliyor ve bunu kendimle bağdaştırabiliyor veya ona kendim de hak verebiliyorsam, bu ana karakter "bir ana karakter olarak başarılıdır" diyorum.
Eren'i ise ben seri boyunca hiç anlayamadım. Eren'i çok iyi anlayıp direkt olarak serinin içinde kaybolmak yerine ben seriyi sadece "izledim". Eren ilk 3 sezon boyunca ağlak bir ana karakterken son sezonda ise tamamen bambaşka, yeni "üstün" amaçlar elde edip bu amaçları "gizem" adına serinin en sonuna kadar sakladığı bir karakter oldu. Ve hem bu "gizem" adına serinin sonuna kadar saklanan amaçlar hem de o uzun time-skip'te yaşananların direkt atlanması Eren'in karakterini çok anlaşılmaz ve seri hem anime hem mangada final vermesine rağmen halen daha fanları tarafından amaçları tartışılan bir karakter yaptı. Kompleks, iyi yazıldığı çok tartışmalı ve çok kötü açıklandı.
Konu da bir de lelouch bahsedilmiş o yüzden ona da kısaca değineyim. Lelouch'ta ise 2. paragrafta yazdığım her şey geçerli. Lelouch kompleks, iyi yazılmış ve çok iyi açıklanmış bir karakter. Eren'in de Lelouch'ün de hedefleri temelinde aslında oldukça basitti. Fakat Eren'in aksine serinin meşhur finalinde bile ne olacağını hiçbir şekilde kestiremesem bile Lelouch'ün ne başarmak istediğini ve ne için savaştığını biliyordum. İkisinin arasındaki en temel fark bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.