Attack on Titan'daki Levi'den nefret etmem

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Selamlar. Başlığı okuyan sevgili Levi hayranları bana karşı çıkacaklardır. Arkadaşlar önce benim yazdığım şeyi okuyup sonra cevap verin. Her neyse, başlayalım:
Ben nedense Levi'den nefret ediyorum ve gerçek hayatta olsa onu Slayer'ın Blade'i ile ortadan ikiye böleceğim, sonra aklımdan silinip gidecek. Ki bunun sebebi onun Eren'e karşı olan davranışları. O kadar beni uyuz etti ki. Bundan sonrası spoiler içermektedir. Hassas olanlar orayı atlayabilir.

Eren'e babası bir şey yapıyordu da o titana dönüşüyordu fakat ondan sonra bir şey oluyordu da onu mahsene tıkıyorlardı.

İşte o tarafta içimden küfürler saymaya başladım. He bir de eğer onun öyle olduğunu son sezonda anlarsam son sezona geldiğim gibi animeyi öylece bırakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Levi'den o sezonda bende nefret ederdim, serinin mangasını da bitirdim fakat sevmediğim tek özelliği
nadiren gelip ortalığı dağıtıp gitmesiydi. Niye arada bir gelip gidiyorsun abi? Adam patates soyar gibi dev kesiyor ama iki üç savaşa gelip gidiyor.

Hikayesini, kendisini genel olarak seviyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı