Attack Shark K75 alınır mı?

lionelmahone

Femtopat
Daha fazla  
Max 1.5 klavyeye ayırabiliyorum. Trendyol'da gezinirken Attack Shark K75 modelini gördüm, yardımcı olabilir misiniz? Önerebileceğiniz klavye var mı?

EK75 daha iyi gözüküyorda markayı hiç duymadım bir de siteyi, güvenilir mi yani?

Güvenilirdir. Yurt dışına ünlü bir markadır Dareu, siteye gelecek olursak şunu söyleyeyim iade konusunda yetersiz ve ilgisiz bir site. Yurt içi olduğunu için vergi vesaire yok ancak ürünü alırken garantisi yokmuş gibi alın.

Güvenilirdir. Yurt dışına ünlü bir markadır Dareu, siteye gelecek olursak şunu söyleyeyim iade konusunda yetersiz ve ilgisiz bir site. Yurt içi olduğunu için vergi vesaire yok ancak ürünü alırken garantisi yokmuş gibi alın.

Hocam vallahi sizin gazınızla alıyorum inşallah bir sorun olmaz. Teşekkür ederim yardımınız için.

Hocam bu klavye mi yoksa sarı siteden 2000e Aula F75 mi?

Kral tekrardan meşgul ediyorum ama Hepsiburada'da 2000 TL civarında geziniyor attığınız klavye, siz olsaydınız ne yapardınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı