Attack Shark K75 klavye alınır mı?

• Konuyu başlatan egemebb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 184
  • Görüntüleme 12.296
Bence bir sorun yaşamazsın teknik olarak. Ama hissiyatını falan beğenmezsen kötü olur. Black switchin sesini çok beğenmiştim almıştım hissiyatı çok kötüydü.

İncelemelerini falan izlerim hocam keycaps de değişmek istiyorum ama bir yandan da çok hoşuma gidiyor. Olmadı Attack Shark switchlerini satıp keycaps de alırım.

İncelemelerini falan izlerim hocam keycaps de değişmek istiyorum ama bir yandan da çok hoşuma gidiyor. Olmadı Attack Shark switchlerini satıp keycaps de alırım.

Aynı durumu yaşıyorum ya. Bir puding keycaps alayım diyorum bir yandan da bunun hissiyatı falan çok hoşuma gidiyor. Temu'da alt limit bir anda 200'e indi 130 tuşlu puding 350'ye alabiliyorum ucuz diye alırım belki.

Aynı durumu yaşıyorum ya. Bir puding keycaps alayım diyorum bir yandan da bunun hissiyatı falan çok hoşuma gidiyor. Temu'da alt limit bir anda 200'e indi 130 tuşlu puding 350'ye alabiliyorum ucuz diye alırım belki.

Temu'dan alabilirim bende güzel modeller var.

Modifiye etmek istiyorum klavyemi daha önce hiç yapmadım bir farklılık olsun diye. Yani Attack Shark'ın switchleri kötü olduğu için değil Attack Shark switchlerini de seviyorum.

Anladım. Ben o tadı önceki klavyemde 4 switch karışık kullanırken aldım yeterli oldu. Modifiye edeceksen daha çok samuray temalı falan keycapsler oluyor pahalı ama çok daha iyi olur. K75'in keycapslerinin hissiyatı düz keycapslerden daha iyi hisli geliyor bana.

Anladım. Ben o tadı önceki klavyemde 4 switch karışık kullanırken aldım yeterli oldu. Modifiye edeceksen daha çok samuray temalı falan keycapsler oluyor pahalı ama çok daha iyi olur. K75'in keycapslerinin hissiyatı düz keycapslerden daha iyi hisli geliyor bana.

Keycapse göre ses değişiyor ya. Bulabilirsem anime temalı alacağım ya da deniz temalı Akko'nun keycapsleride çok hoşuma gidiyor.

Hayırlı olsun hocam. Sizce klavyeme Akko V3 matcha Green Pro switchler olur mu kaliteli midir? Almayı düşünüyorum 45 switch.

Elimde var hocam ilk denediğim switch oydu zaten herkesin kendi zevki fakat klavyeyle uyumlu ve kaliteli ama bence Akko V3 cream yellowlar daha hoş olur bu klavye ile.

3 pinli. 5 olsaydı da keserdim zaten diğer iki PIN'i. Bir tanıdıktan alacağım.

2türlüde oluyor hocam kesmenize gerek yok ayakları.

Elimde var hocam ilk denediğim switch oydu zaten herkesin kendi zevki fakat klavyeyle uyumlu ve kaliteli ama bence Akko V3 cream yellowlar daha hoş olur bu klavye ile.

2türlüde oluyor hocam kesmenize gerek yok ayakları.

Bende Gateron milky yellow Pro var sesleri benziyor bence çok da gerek yok. Cream yellow farklıysa o zaman bilemem ama yellowlar hemen hemen aynı oluyor genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı