Attack Shark K75 klavye alınır mı?

Switchleri ve keycapleri ekstra alacaksan pahalıya patlar K75 yarın gelecek benim de. Yorumumu yaparım.
Klavye dahil toplam 1300 TL. Sence K75'in keycap'lerini ve switch'lerini satsam alıcı çıkar mı? Eğer satabilirsem, klavye bana çok uyguna gelmiş olur.

Hocam ben siyah aldım beyazı sevmedim ucuz geldi. Ama güzeldir herhalde bayağı güzel klavye.

Klavye dahil toplam 1300 TL. Sence K75'in Keycap'lerini ve Switch'lerini satsam alıcı çıkar mı? Eğer satabilirsem, klavye bana çok uyguna gelmiş olur.

Satsan da ucuza satarsın ama bence bırak dursun bir şey olmaz. Klavye 1200 switch keycap nasıl 100'e geliyor.

Satsan da ucuza satarsın ama bence bırak dursun bir şey olmaz. Klavye 1200 switch keycap nasıl 100'e geliyor.
Arkadaşım almış, temiz ve kutulu, 800 TL'ye bırakıyor bana. Temudan Graywood V4 switch indirimli, 200 TL civarına geliyor.

Hocam switch demiş arkadaş sepet dememiş ki. Başka şeyler de almıştır 200'e gelmesi imkansız yoksa tek başına.

Bende ondan bahsediyorum başka şeylere de ihtiyacı vardır almıştır belki ama bilemeyiz işte. Bir de ana amaç switch olduğu için yine 200'e gelmiş saymam ben şahsen. Ama almayı düşündüğü şeyler vardır onları da eklemiştir güzel fiyat.

Çift basma sorunu mu oluyor ilerde? Bende ajazz vardı belirli tuşları fazla fazla bastığı için rampage klavyeme geri döndüm buda aynı olmasın?

Çift basma sorunu mu oluyor ileride? Bende Ajazz vardı belirli tuşları fazla fazla bastığı için Rampage klavyeme geri döndüm bu da aynı olmasın?

Hocak yaşayanlar olmuş yorumlarda falan 3 5 kişi gördüm yarın gelecek benim K75 bazılarında direkt olmuş bazılarında zamanla ama şans işi bir tık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…