Attack Shark K75 klavye alınır mı?

• Konuyu başlatan egemebb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 184
  • Görüntüleme 12.257
Nasıl güzel mi beyazı yarın gelecek bana da. Boyutuna çok hasta oldum ya multimedyası da çok güzel.

Hem switch hem keycap değişeceksen boyutu için alacaksın sanırım. Ben beyaz olanını aldım yarın gelecek ışıkları çok güzel geçirdiğini gördüm ona göre karar vereceğim beyaz keycap takacağım bende. Çift tıklama sorunu yaşayanlar olmuş ama çok takmadım her üründe kötü yorum var herkesin kötülediği üründen bile memnun kalmışlığım var bunda da bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Hocam ben siyah aldım beyazı sevmedim ucuz geldi. Ama güzeldir herhalde bayağı güzel klavye.

Hocam switch demiş arkadaş sepet dememiş ki. Başka şeyler de almıştır 200'e gelmesi imkansız yoksa tek başına.

Bende ondan bahsediyorum başka şeylere de ihtiyacı vardır almıştır belki ama bilemeyiz işte. Bir de ana amaç switch olduğu için yine 200'e gelmiş saymam ben şahsen. Ama almayı düşündüğü şeyler vardır onları da eklemiştir güzel fiyat.

Çift basma sorunu mu oluyor ileride? Bende Ajazz vardı belirli tuşları fazla fazla bastığı için Rampage klavyeme geri döndüm bu da aynı olmasın?

Hocak yaşayanlar olmuş yorumlarda falan 3 5 kişi gördüm yarın gelecek benim K75 bazılarında direkt olmuş bazılarında zamanla ama şans işi bir tık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı