Attack Shark K75 klavye alınır mı?

• Konuyu başlatan egemebb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 184
  • Görüntüleme 12.366
1 haftadır aynı şeyi diyorum bende ama arkadas emin değil hala. Hadi hayırlısı.

Tamam tamam bu sefer kesin bunu alıyorum (inşallah) 😅 Valla bir şey çıkarsa senin yüzünden (!)

Tamam tamam bu sefer kesin bunu alıyorum (inşallah) 😅 vallahi bir şey çıkarsa senin yüzünden (!)

Benim masam teması genel siyah beyaz alsam çok saçma durur mu?

Tamam tamam bu sefer kesin bunu alıyorum (inşallah) 😅 vallahi bir şey çıkarsa senin yüzünden (!)

Bir de Trendyol da gamer koruma paketi var gerekli mi 150 TL bir şey kullanıcı hatasında bile garanti?

Hocam vallahi ben sorumluluğu almam😅 hiçbir şey için de kesin konuşmam. Ben memnunum yani o kadar. Saçma durmaz bence çünkü keycaplerdeki harfler siyah zaten.

Bir de Trendyol da gamer koruma paketi var gerekli mi 150 TL bir şey kullanıcı hatasında bile garanti?

Bilmiyorum vallahi. Ben almadım.

Hocam vallahi ben sorumluluğu almam😅 hiçbir şey için de kesin konuşmam. Ben memnunum yani o kadar. Saçma durmaz bence çünkü keycaplerdeki harfler siyah zaten.

Bilmiyorum vallahi. Ben almadım.

Paranız varsa alın hocam lazım olabilir ben aldım bir şey olursa gönderirim hemen.

Keycaps konusuna gelirsek kaliteli bir keycaps alın bütün klavyelerinizde kullanırsınız.

Ben bu tarz korumaları tavsiye etmiyorum. Daha kullanıcı hatası olmayan sorunlarda bile başınız ağrıyor bir de para veriyorsunuz. E-ticaret sitelerindekileri bilmiyorum ama Teknosa, Vatan korumaları çok kötü.

Farem de beyaz (Logitech G305) bence de ama siyahi da güzel 😅(çok kararsız birisiyim)

Siz bilirsiniz o sizin seçiminiz. Zaten Türkçe Q keycaps alırsınız ileride. O yüzden çok takmayın.

Farem de beyaz (Logitech G305) bence de ama siyahi da güzel 😅(çok kararsız birisiyim)

Bence siz ek garanti alın bu arada. Çünkü böyle konuları çok takıyorsunuz kafanız rahat olur.

Ben bu tarz korumaları tavsiye etmiyorum. Daha kullanıcı hatası olmayan sorunlarda bile başınız ağrıyor bir de para veriyorsunuz. E-ticaret sitelerindekileri bilmiyorum ama Teknosa, vatan korumaları çok kötü.

Sizce mantıklı mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-17-21-08-18-338_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2025-02-17-21-08-18-338_trendyol.com.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı