Attack Shark K75 klavye deneyimi

CaptainSynex

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bu klavye Türkiye'de en uygun açıdan ve ulaşılması kolay olarak Trendyol'da bir firma satıyor. Fiyatına göre oldukça kaliteli ve sağlam bir klavye tamamen şeffaf olmasına rağmen beklediğimden daha sağlam çıktı herhangi bir gıcırdama veyahut başka bir ses çıkmıyor yazı yazarken hissiyatı mükemmel oyunlarda da gayet hoş bir deneyim sunuyor. White swich mevcut zaten klavyede ve büyük tuşlar vs. olsun gerçekten kaliteli bir sesi çıkıyor normal tuşlarda ses biraz daha cılız bir tonla çıkarken (kötü anlamda değil) büyük tuşlarda (yani space enter vb. tuşlarda) daha tok bir ses çıkıyor, tepki süresi gerçekten harika ve swichler çok yumuşak bir hissiyata sahip olduğu için gerçekten çok rahat bir kullanım sunuyor. Benim puanım 10 üzerinden 10 aslında 9 verirdim fakat sorun klavye ile alakalı değil keşke Wireless ve kablolu modelinin tek bir yerde olduğu model satılsa Trendyol vb. satış yerlerinde fakat Türkiye şartları ve gümrük sorunları olsun bundan dolayı getirtmesi zor ve maliyetli diye tahmin ediyorum. Attack Shark kendi sitesinde 60 dolara satıyor bu klavyeyi bu Trendyol'da satılan klavye ile tek farkı kablosunun şeffaf değil beyaz Type-C olması ama cidden kaliteli bir kablo onun dışında pek bir şey yok. Bu klavye eğer ki Trendyol'daki satıcıdan alırsanız vooka tarafından yollanmakta kutunun içeriğinden 2 adet ekstra white swich ve tuş ve swich çıkartma aparatı çıkmakta. 2 yıl garantisi mevcut, alacakların aklında olan meraklarını giderdiysem ne mutlu bana. 🥳

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyenin bir tuşuna bastığım da 2-3 kere yazıyor ve driver çalışmıyor Trendyol'dan aldım.

Çift tıklama sorunu var eğer uğraşırım diyor iseniz iade edip yenisni isteyin veyahut garantiyle iletişime geçin ama uğraşmam diyor iseniz swichleri çıkartıp yedek swichleri takarsanız muhtemelen düzelir diye tahmin ediyorum.

Çift tıklama sorunu var eğer uğraşırım diyor iseniz iade edip yenisni isteyin veyahut garantiyle iletişime geçin ama uğraşmam diyor iseniz swichleri çıkartıp yedek swichleri takarsanız muhtemelen düzelir diye tahmin ediyorum.
Büyük ihtimal iade edip 1.900 TL'ye falan redragondan klavye almayı düşünüyorum amazondan alınabilecek bir klavye varsa söyleyin

Büyük ihtimal iade edip 1.900 TL'ye falan Redragon'dan klavye almayı düşünüyorum Amazon'dan alınabilecek bir klavye varsa söyleyin.

Redragon'lar pek tavsiye edilmiyor genelde bir süre kullanımdan sonra yay sesleri çok geliyor dışarı ve hot swap değiller ama yine de size kalmış.
İllaki alacaksanız önerilerim:

K617 K630 ve Draconic modelleri bunların çeşitleri çok zaten genel anlamda en uygun mekanik klavyelerde bunlar başta geliyor.

Redragon'lar pek tavsiye edilmiyor genelde bir süre kullanımdan sonra yay sesleri çok geliyor dışarı ve hot swap değiller ama yine de size kalmış.
İllaki alacaksanız önerilerim:

K617 K630 ve Draconic modelleri bunların çeşitleri çok zaten genel anlamda en uygun mekanik klavyelerde bunlar başta geliyor.
Redragon dışında önerin varsa dinlerim

Redragon dışında önerin varsa dinlerim.

Rampage'den uzak durmanı öneririm kendi kullanımım sonucundan dolayı onun dışında inca, Ajazz, Attack Shark, leaven vb. markalara bakabilirsin aslında şu an da elinde olan klavye piyasada ki en kaliteli ve uygun fiyatlı klavye bence yine bir gözden geçir bu fiyata hot swap white swich bir klavye zor bulunur.

Rampage'den uzak durmanı öneririm kendi kullanımım sonucundan dolayı onun dışında inca, Ajazz, Attack Shark, leaven vb. markalara bakabilirsin aslında şu an da elinde olan klavye piyasada ki en kaliteli ve uygun fiyatlı klavye bence yine bir gözden geçir bu fiyata hot swap white swich bir klavye zor bulunur.
Elimde olan klavye sıkıntı çıkarmasa iyiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı