Attack Shark L80 alınır mı?

Ben o yasa gelmeden once sipariş ettim şu an İstanbul'da hlaa bekliyorum 27'sinde geliyor yazıyorr Amazon'da.
Ben bugün yeniden sipariş ettim kulaklık 989tlye düşmüş Total 1289tl ödedim 2-3 euroyla geçiyor belki gönderirler şansımı deneyeceğim. Birde prime almadan önce ithalat depositozu 220tlydi+kargo ücreti vardı prime aldım kargo ücreti 0 oldu ama ithalat depositozu 300tlye çıktı😐

Ben bugün yeniden sipariş ettim kulaklık 989TL'ye düşmüş Total 1289TL ödedim 2-3 euroyla geçiyor belki gönderirler şansımı deneyeceğim. Bir de Prime almadan önce ithalat depositozu 220TL'ydi+kargo ücreti vardı Prime aldım kargo ücreti 0 oldu ama ithalat depositozu 300TL'ye çıktı😐

Benimki bugün geldi Wi-Fi'yle cakistigi ixin kablosuz kullanamiyorum Allah'tan 1 haftaya modemi deistiriorum şu an kabloluyum 1 2 gune blogunu yaparim.

2.4 gler cakısıyor.
Hocam kulaklık elime bugün ulaştı fakat mikrofonunu bir türlü çalıştıramadım, ayrıca arkadan youtube, spotify gibi ses veren uygulamalara girince daha videoyu açmadan arkadan dip ses geliyor aşırı şekilde.

Mikrofonun çalışması için iyice bastırmam gerekiyor elimle ve bıraktığım an ses gidiyor.

Mikrofonu hallettim tam oturtamamışım yerine fakat dip ses sizde de var mı?

Son düzenleme:
Hocam kulaklık elime bugün ulaştı fakat mikrofonunu bir türlü çalıştıramadım, ayrıca arkadan YouTube, Spotify gibi ses veren uygulamalara girince daha videoyu açmadan arkadan dip ses geliyor aşırı şekilde.

Mikrofonun çalışması için iyice bastırmam gerekiyor elimle ve bıraktığım an ses gidiyor.

Mikrofonu hallettim tam oturtamamışım yerine fakat dip ses sizde de var mı?

Maalesef hocam bende de dip ses var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı