Attack Shark R1 alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Temu'da kuponla beraber 600 TL'ye geliyor vergiler dahil. Bu yaz 5 yaşına girecek olan bir TUF M3 kullanıyorum ve artık kablosuz bir mouse istiyorum. CS2 falan oynarım o yüzden takılma olmamalı. Kullanan arkadaşlar da fikrini belirtirse sevinirim.

TUF M3 yerine alınabilir tabii ki o fiyata.

600 liralık jetonunuz varsa bence de alabilirseniz AJ159 pro almanızı tavsiye ederim. Ben 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Bir de size tavsiyem fareyi alırken dot skatez dediğimiz küçük yuvarlak fare tabanlarından da alın. Çünkü farelerin kendi skatezleri siyah karbon oluyor ve iyi kaymıyor, zamanla çabuk eriyor. Nokta olanlar çok harika performans veriyorlar.

Temu'da kuponla beraber 600 TL'ye geliyor vergiler dahil. Bu yaz 5 yaşına girecek olan bir TUF M3 kullanıyorum ve artık kablosuz bir mouse istiyorum. CS2 falan oynarım o yüzden takılma olmamalı. Kullanan arkadaşlar da fikrini belirtirse sevinirim.

Başlıktaki sorunuzu cevaplıyorum alınmaz mikro çipi sorunlu bir mouse ancak 600 TL'ye almak çok çok mantıklı şahsen bir de Temu'da hangi mouseler var acaba belki güzeli vardır

600 liralık jetonunuz varsa bence de alabilirseniz AJ159 pro almanızı tavsiye ederim. Ben 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Bir de size tavsiyem fareyi alırken dot skatez dediğimiz küçük yuvarlak fare tabanlarından da alın. Çünkü farelerin kendi skatezleri siyah karbon oluyor ve iyi kaymıyor, zamanla çabuk eriyor. Nokta olanlar çok harika performans veriyorlar.
dot link gelir mi ?

dot link gelir mi ?

1740675366889.png

Bendeki 6mm modeli. 7mm olan da tercih edilebilir. O an bu vardı tek ve sepetteki boşluğu doldurmak için almıştım. İyi ki almışım çünkü Ajazz farede kullandım ve o kadar çok fark etti ki orijinaline göre.

Aj159 pro alın temu dan.

AJ159'u önerenleri görmüştüm fskat ergonomisi biraz şüphelendiriyor. Claw tipi kullanıyorum. Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

Başlıktaki sorunuzu cevaplıyorum alınmaz mikro çipi sorunlu bir mouse ancak 600 TL'ye almak çok çok mantıklı şahsen bir de Temu'da hangi mouseler var acaba belki güzeli vardır.
AJ159 Pro var ama fiyatı biraz uçuk. Temuda öneriniz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı