Attack Shark R1 Bluetooth mouse alınır mı?

Bütçe
700

limpeex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Bluetooth cihazlar hakkında pek bilgim yok. Glorious Model O mouse kırıldı ve 600-700 TL civarına mouse arıyorum. Attack Shark R1 gördüm ancak mouse Bluetooth. Gecikme vs. yaşar mıyım?

Bluetooth değil 2.4GHz ve alınmaz. Zaten vergilerle o fiyata denk gelmiyor.

700TL'ye bu da alınmaz. Leş gibi mouse. Buna 700TL vereceğine Attack Shark'a 1000TL versin daha iyi. Ayrıca ilk siparişe özel indirim var diye biliyorum. Temu'dan indirimli ürün diye bakarsan belki bulabilirsin.

1743356784451.png

Günümüzde şöyle bir IPS değerine sahip bir mouse alınmamalı. Kusura bakmayın ama 700TL verdiğimiz bir ürün hem kablolu hem de ofis faresi gibi sensörü var.

700TL'ye bu da alınmaz. Leş gibi mouse. Buna 700TL vereceğine Attack Shark'a 1000TL versin daha iyi. Ayrıca ilk siparişe özel indirim var diye biliyorum. Temu'dan indirimli ürün diye bakarsan belki bulabilirsin.

Eki Görüntüle 2457749

Günümüzde şöyle bir IPS değerine sahip bir mouse alınmamalı. Kusura bakmayın ama 700TL verdiğimiz bir ürün hem kablolu hem de ofis faresi gibi sensörü var.

700TL'ye ne bekliyorsun Scyrox mu?

En fazla Temu'ya yeni kayıtlıysan AJ159 Pro alırsın.

Eki Görüntüle 2457749

Hocam ben CS2 çok oynuyorum ve 800DPI 1 sens oynuyorum ve 180 atarken mouse dönmüyor veya takılıyor çakma 100 liralık mouse kullanıyorum. Bir de farenin çok büyük olmasını istemiyorum en iyi öneriniz nedir?

Hocam ben CS2 çok oynuyorum ve 800DPI 1 sens oynuyorum ve 180 atarken mouse dönmüyor veya takılıyor çakma 100 liralık mouse kullanıyorum. Bir de farenin çok büyük olmasını istemiyorum en iyi öneriniz nedir?

Bütçeniz içerisinde en iyi model M300s kampanya devam ediyor ise yeni kayıtlılara özel Temu'dan AJ159 Pro alabilirsiniz.

Çok güzel bir mouse değil, 3ms idi yanlış değilsem. Yani iyi tarafından bakılacak olursa o fiyata idare eder. Ama üstüne 1000 koyup kaliteli alsan daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı