umudddd Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Temu'dan Attack Shark R1 aldım, kablo takılıyken bir sorun yok fakat kablosuzdayken takılıyor. Sanki drop yiyormuş gibi.
Temu'dan Attack Shark R1 aldım, kablo takılıyken bir sorun yok fakat kablosuzdayken takılıyor. Sanki drop yiyormuş gibi.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.156 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 umudddd dedi: Temu'dan Attack Shark R1 aldım, kablo takılıyken bir sorun yok fakat kablosuzdayken takılıyor. Sanki drop yiyormuş gibi. Genişletmek için tıkla... Dongle mouse a yakın mı? Eğer yakın olduğu halde böyle ise Attack Shark der geçerim. Artı 0 Eksi
umudddd dedi: Temu'dan Attack Shark R1 aldım, kablo takılıyken bir sorun yok fakat kablosuzdayken takılıyor. Sanki drop yiyormuş gibi. Genişletmek için tıkla... Dongle mouse a yakın mı? Eğer yakın olduğu halde böyle ise Attack Shark der geçerim.
KS KS umudddd Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 ubiiyy dedi: Dongle mouse a yakın mı? Eğer yakın olduğu halde böyle ise Attack Shark der geçerim. Genişletmek için tıkla... kısmen evet 50cm gibi bir mesafe var Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Dongle mouse a yakın mı? Eğer yakın olduğu halde böyle ise Attack Shark der geçerim. Genişletmek için tıkla... kısmen evet 50cm gibi bir mesafe var
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.156 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 umudddd dedi: Kısmen evet 50cm gibi bir mesafe var Genişletmek için tıkla... Siz yine de daha da yakına alıp deneyin, emin olmamız lazım. bir de belki mouse 125 hz de kalmıştır diye bir kontrol eder misin ? Artı 0 Eksi
umudddd dedi: Kısmen evet 50cm gibi bir mesafe var Genişletmek için tıkla... Siz yine de daha da yakına alıp deneyin, emin olmamız lazım. bir de belki mouse 125 hz de kalmıştır diye bir kontrol eder misin ?
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 Bu genel bir sorun diye biliyorum. 33 TL'ye düşürmüştüm, ödeme yapmadan önce biraz araştırınca takıldığı ile ilgili bircok yorum görmüp vazgeçmiştim. Artı 0 Eksi
Bu genel bir sorun diye biliyorum. 33 TL'ye düşürmüştüm, ödeme yapmadan önce biraz araştırınca takıldığı ile ilgili bircok yorum görmüp vazgeçmiştim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.156 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #6 Mordo RS dedi: Bu genel bir sorun diye biliyorum. 33 TL'ye düşürmüştüm ödeme yapmadan önce biraz araştırınca takıldığı ile ilgili bircok yorum görmüp vazgeçmiştim. Genişletmek için tıkla... Çünkü o bir Attack Shark . Artı 0 Eksi
Mordo RS dedi: Bu genel bir sorun diye biliyorum. 33 TL'ye düşürmüştüm ödeme yapmadan önce biraz araştırınca takıldığı ile ilgili bircok yorum görmüp vazgeçmiştim. Genişletmek için tıkla... Çünkü o bir Attack Shark .
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.462 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Nisan 2025 #7 Bende de aynı mouse var henüz böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sitesinden R1 için olan Driver'i indirip kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Bende de aynı mouse var henüz böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sitesinden R1 için olan Driver'i indirip kurdunuz mu?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.156 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #8 Etandaloth dedi: Bende de aynı mouse var henüz böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sitesinden R1 için olan Driver'i indirip kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Şanlısın diyebilirim, Attack Shark kronik bir marka. Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: Bende de aynı mouse var henüz böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sitesinden R1 için olan Driver'i indirip kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Şanlısın diyebilirim, Attack Shark kronik bir marka.