Kampanyalara katıldıysan katıl dediğin kısımda Gaming gen olanın üstüne bas direkt Gaming gen sayfasına atacak, oradan sipariş et. İyzico ile öde deyip kart bilgilerini gir bu kadar.
Hocam linke basıyorum fakat telefonda bu sefer hiçbirşey olmuyor sadece tarayıcıdan uygulamaya geç dediğimde us mi tr mi diye soruyor tr diyorum sadece anasayfaya atıyor.
Hocam linke basıyorum fakat telefonda bu sefer hiçbir şey olmuyor sadece tarayıcıdan uygulamaya geç dediğimde us mi TR mi diye soruyor TR diyorum sadece anasayfaya atıyor.
Kampanyalara katıldıysan katıl dediğin kısımda Gaming gen olanın üstüne bas direkt Gaming gen sayfasına atacak, oradan sipariş et. İyzico ile öde deyip kart bilgilerini gir bu kadar.
Teşekkür ederim hocam siparişi geçtim bile, sesi hosuma gitti AULA F75 e benziyor. Ayrıca iyzico olayını da hallettim hesabımda 510 tl bakiye var şu an. Klavye de kaliteli cıkar da bizi yanıltmaz umarım