Elektronik Attack Shark R1 Wireless Gaming mouse vergisiz 33TL!

Rica ederim hocam.

Kampanyalara katıldıysan katıl dediğin kısımda Gaming gen olanın üstüne bas direkt Gaming gen sayfasına atacak, oradan sipariş et. İyzico ile öde deyip kart bilgilerini gir bu kadar.

Hocam indirim gözüktü r1'in beyazının sadece kılıflısı kalmış onu alıcağımda sadece kılıf değildir diye umuyorum bilginiz var mı?

Tamamdır son olarak bu klavyenin switch nedir tam olarak? Blue yellow, Green vs.

Hocam öyle bir rengi yok, ama ses testleri var YouTube'da. Link atayım. Cabbage tofu olan bizimki. Yanlış atmışım bu hocam direkt daha iyi test.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öyle bir rengi yok, ama ses testleri var YouTube'da. Link atayım. Cabbage tofu olan bizimki. Yanlış atmışım bu hocam direkt daha iyi test.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam siparişi geçtim bile, sesi hosuma gitti AULA F75 e benziyor. Ayrıca iyzico olayını da hallettim hesabımda 510 tl bakiye var şu an. Klavye de kaliteli cıkar da bizi yanıltmaz umarım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı