Attack Shark R85 alınır mı?

Moonstar_ka

Decapat
Daha fazla  
Elimde uzun zamandır Gamepower Ogre var ve artık gerçekten değiştirmem gerekiyor. Attack Shark'ın ürünleri gözüme güzel geliyor ve R85 he modelini beğendim, fakat marka nasıldır, model nasıldır, daha iyisi var mıdır gibi sorular aklıma takıldı. Sizce alınır mı? Yoksa R85 Ultra'nın çıkmasını mı bekleyeyim yoksa başka bir model mi alayım? Önündeki lightbox, 0, 005mm manyetik olması gibi özelliklerini çok beğendim.

Elimde uzun zamandır Gamepower Ogre var ve artık gerçekten değiştirmem gerekiyor. Attack Shark'ın ürünleri gözüme güzel geliyor ve R85 he modelini beğendim, fakat marka nasıldır, model nasıldır, daha iyisi var mıdır gibi sorular aklıma takıldı. Sizce alınır mı? Yoksa R85 Ultra'nın çıkmasını mı bekleyeyim yoksa başka bir model mi alayım? Önündeki lightbox, 0, 005mm manyetik olması gibi özelliklerini çok beğendim.
ca9an hocamıda dediği gibi, Wraith Esports'a bakabilirsiniz.

Attack Shark daha geçen gün uygulamalarına virüs bulundurduğu için linçlenildi. Malzeme kalitesi zaten dipteydi. Yerde görsem elime almam diyeceğim bir marka. Bütçeniz ne kadar? Ona göre öneri yapalım.
Çok teşekkürler bilgi için, 3000 gibi bir fiyatta bakıyorum hocam

ca9an hocamıda dediği gibi, Wraith Esports'a bakabilirsiniz.
Sağolun hocam onu da bir araştırayım o zaman

Çok teşekkürler bilgi için, 3000 gibi bir fiyatta bakıyorum hocam.

Hangisi elinize uyuyorsa onu alın. Attack Shark'ın herhangi bir ürününden 10 gömlek üstünler.

Hangisi elinize uyuyorsa onu alın. Attack Shark'ın herhangi bir ürününden 10 gömlek üstünler.
Ben klavyeden bahsediyordum ama😅

Hocam çok pardon ben konuları karıştırmışım. Özür dilerim. Attack Shark diyince kafam direkt mousea gitti.

Sıkıntı yok hocam, bunu görmüştüm hoşuma da gitmişti fakat sistemle uyumsuz oluyor rengi, beyaz siyah gri gibi olursa çok daha güzel olur benim için

Sıkıntı yok hocam, bunu görmüştüm hoşuma da gitmişti fakat sistemle uyumsuz oluyor rengi, beyaz siyah gri gibi olursa çok daha güzel olur benim için.

Bütçe biraz artarsa:

Sıkıntı yok hocam, bunu görmüştüm hoşuma da gitmişti fakat sistemle uyumsuz oluyor rengi, beyaz siyah gri gibi olursa çok daha güzel olur benim için

Keycaps alıp çözersiniz aslında sorunu hocam.

Bütçe biraz artarsa:

Keycaps alıp çözersiniz aslında sorunu hocam.
Çok teşekkür ederim hocam, bunlara bir bakıp istişare edeyim, olmadı dediğiniz gibi keycaps alıp hallederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı