Elektronik Attack Shark X-3 864 TL

Sıkıntı olduğunda birebir üretici firmayla iletişime geçersen bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Connect Game iade ve değişim konusunda çok problemi olarak anlatılıyor forumlarda. İdare amacıyla kullanmak için Amazon müşteri hizmetlerine teyit ettirip 30 gün iade hakkı için oradan aldım. Sorun çıkarsa direk iade ederim diye, umarim benim beklentimi karsilar fare gorusumu bildiririm geldiginde.

@nuclear333 Değmez. M800 PRO çok daha iyi ve AttackShark X3 alınmaz. MCU'su çok iyi değil. Her şey sensör değildir.

Konuya gelince, bu fare alınmaz. İndirimde olsa bile.
Neden alınmaz, M800 pro daha iyi olabilir ama fiyat düşünüldüğünde 1000₺ altına daha iyi bir öneriniz var mı?

Arkadaşlar ürünü kullanıyorum. Çok kötü bir yazılımı olması haricinde çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bir de ağırlığı ve bataryası, özelliklerinde yazdığından daha farklı. 4-5 gram daha ağır ve bataryası 1 hafta gidiyor. Fakat M800 Pro varken aynı fiyata kesinlikle tercih edilmez. İndirimi yakalayamazsanız bunu tercih edebilirsiniz ama.

Arkadaşlar ürün geldi. M600 Kysona yazılımı ile kullanıyorum. G PRO X'den çok az daha hafif. Bataryasını henüz test edemedim. G PRO X'den daha küçük ama tutuşu gayet rahat, hiç takılma vs. sorun da yaşamadım. Şuanlık memnunum diyebilirim.

M600 yazılımının farkı nedir?
10 gündür kullanıyorum %100 şarj ile gelmişti şu an %80 seviyesinde. Kablo ile denerken 5 dakika kadar şarj oldu ve 10 günde 30 saatten fazla kullanmış olabilirim. 1000hz 800dpi olarak kullanıyorum. Batarya konusunda oldukça tatminkar. Genel anlamda da çok beğendim. Başta küçük gelecek gibi oldu ama gerçekten 1 dakikadan kısa bir sürede alıştım, shape'i çok hoş.

M600 yazılımının farkı nedir?
10 gündür kullanıyorum %100 şarj ile gelmişti şu an %80 seviyesinde. Kablo ile denerken 5 dakika kadar şarj oldu ve 10 günde 30 saatten fazla kullanmış olabilirim. 1000hz 800dpi olarak kullanıyorum. Batarya konusunda oldukça tatminkar. Genel anlamda da çok beğendim. Başta küçük gelecek gibi oldu ama gerçekten 1 dakikadan kısa bir sürede alıştım, shape'i çok hoş.
1702675455533.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı