Attack Shark X11 alınır mı?

okudum da attığınız forumu dediğiniz gibi iyzico diye de bişey varmış o ne oluyor daha fazla para alma şansım var mı p şekilde baya birşey konuşmuşlar tam anlamadım ama en fazla 400 alınıyor sanırım
İyzicoda da bir tane ilk alışverişe özel 300 TL kampanyası vardı ama bu ay wraith de geçerli değil diye biliyorum ben, yine de bir müşteri hizmetlerine sor derim, ne zaman ne değiştirdikleri belli olmuyor çünkü.

R1 daha iyi sensör açısından, İyzico: Gaming gende oluyor, biraz beklerseniz MCHOSE A5 Ultra gelecek stoklara aynı fiyattan gelirse o daha mantıklı olur, veya rapoo serisinden mouseler alınabilir, zamana bağlı herşey.
hocam başınızı ağrıttım ama iyzico muhabbeti ne tam olarak o ne oluyor banka hesabı falan mı o da teşekkürler bu arada ilgilendiğin için

İyzicoda da bir tane ilk alışverişe özel 300 TL kampanyası vardı ama bu ay wraith de geçerli değil diye biliyorum ben, yine de bir müşteri hizmetlerine sor derim, ne zaman ne değiştirdikleri belli olmuyor çünkü.
anladım yani bu ikisi komboluyolar mı iyzico ve parolapara yı sanırım öyle

hocam başınızı ağrıttım ama iyzico muhabbeti ne tam olarak o ne oluyor banka hesabı falan mı o da teşekkürler bu arada ilgilendiğin için

anladım yani bu ikisi komboluyolar mı iyzico ve parolapara yı sanırım öyle
Evet hocam, o şekil.

Burada anlatmıştım iyzicodaki %10 kampanyası için. Aynısı 300 TL olanda da geçerli.

Evet hocam, o şekil.

Burada anlatmıştım iyzicodaki %10 kampanyası için. Aynısı 300 TL olanda da geçerli.
çok sağolun hocam yarın bu konuya daha detaylı bakcam şimdi uyumam gerekiyor yarın işe gidecegim yarın yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı