Çözüldü Attack Shark X3 bir anda donuyor ve çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alimerertu

Centipat
Daha fazla  
Farem Attack Shark X3 spligt üstündeki ışık yanınca çalışıyor yanmayınca mouse çalışmıyor. Anlamadım nasıl düzelteceğim yardım edin.

Çözüm
Donma sorunu kronik. Garantiye göndermekten başka çare yok. Edebiliyorsan iade et.

Hayır sorun o değil bir anda oldu üstünde ışık yanınca çalışıyor yani pili korumaya alıyor çünkü yazılımda device sleep yazıyor bunu nasıl düzelteceğimi anlamadım.

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan varsa çözdüm; ilk önce mousenizi bir USB'ye bağlayın sonra Aygıt Yöneticisi'ni açın ve USB'ye takılı olanını bulun ondan sonra devre dışı bırak dediğinizde sorun çözülüyor.

Arkadaşlar yeni bir düzenleme: Şarjı az o yüzdenmiş.
Donma sorunu kronik. Garantiye göndermekten başka çare yok. Edebiliyorsan iade et.

Hayır sorun o değil bir anda oldu üstünde ışık yanınca çalışıyor yani pili korumaya alıyor çünkü yazılımda device sleep yazıyor bunu nasıl düzelteceğimi anlamadım.

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan varsa çözdüm; ilk önce mousenizi bir USB'ye bağlayın sonra Aygıt Yöneticisi'ni açın ve USB'ye takılı olanını bulun ondan sonra devre dışı bırak dediğinizde sorun çözülüyor.

Arkadaşlar yeni bir düzenleme: Şarjı az o yüzdenmiş.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı