Attack Shark X3 için hangi driver kurulmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
Mouseyi yeni teslim aldım ve 2 tane driver var sanırsam bunun için. Biri kysona M600 driveri birisi de kendi Attack Shark X3 driveri. Hangisini kurmalıyım hangisi sorunsuz olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouseyi yeni teslim aldım ve 2 tane driver var sanırsam bunun için. Biri kysona M600 driveri birisi de kendi Attack Shark X3 driveri. Hangisini kurmalıyım hangisi sorunsuz olur?

@pawEn hocam şikayetler var kendi programında Caps Lock problemi falan var diyorlar o yüzden sordum.

@pawEn hocam şikayetler var kendi programında Caps Lock problemi falan var diyorlar o yüzden sordum.

Onun icin Firmware yayınlamışlar Caps Lock sorunu yapıyorsa eğer güncelleyerek düzeltebilrsiniz Reddit'de konusu vardı, Caps Lock sorunu yoksa zaten hiç güncellemeyin kendi yazılımını kullanın bende aldım Caps Lock sorunu cıkmadı kendi yazılımını kullanıyorum.

Onun icin Firmware yayınlamışlar Caps Lock sorunu yapıyorsa eğer güncelleyerek düzeltebilrsiniz Reddit'de konusu vardı, Caps Lock sorunu yoksa zaten hiç güncellemeyin kendi yazılımını kullanın bende aldım Caps Lock sorunu cıkmadı kendi yazılımını kullanıyorum.

Az önce kendi driverini kurdum, Motion Sync gibi özellikler de eklenmiş sanırım. Farede herhangi bir problem olmadığını tam olarak nasıl anlayabilirim? Sanki arada takılıyormuş gibi geliyor (eski faremin lod ayarı yüksekti, X3'te lod ayarı 1mm idi ondan da öyle hissetmiş olabilirim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı