Attack Shark X3 Pro alınır mı?

nebiozgen

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 2K'ya kadar bütçem var. Kafamda Attack Shark X3 veya X3 Pro modeli var. Öyle çok bir şey beklemiyorum, beni bir-iki sene götürecek bir şey lazım. Bu fiyata X3 Pro'nun 1 KHz desteklemesi bence ayrıcalık. Fikirleriniz nelerdir? 2K'ya kadar hafif Wireless mouse önerebilirseniz sevinirim.

Alınmaz, yedekte dursun diye almıştım pişman olup hediye ettim. Çok küçük bir mouse. El'e tam oturmuyor, çinliler kendi elleri için yapmış. Kız arkadaşınız varsa onun için ideal.

Temu'dan almanızı önermem bazen amazona da geliyor oradaki stokları takip edebilirsiniz.

Şu an Trendyol'da 2K fiyat ile satılıyor X3 Pro kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce.

Temu'dan almanızı önermem bazen amazona da geliyor oradaki stokları takip edebilirsiniz.

Satıcı ile konustim skatezlerdeki jelatin cikarilmadigi sürece iade edebilirmisim acaba alip test edip ona goremi kullansam.

Şu an Trendyol'da 2K fiyat ile satılıyor X3 Pro kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce.

Satıcı ile konustim skatezlerdeki jelatin cikarilmadigi sürece iade edebilirmisim acaba alip test edip ona goremi kullansam.
Konuyla alakasız ama attack shark x3 ile x3 pro arasında 1000 tl fiyat farkı var ve özellik bakımından çok az fark var sensörü tuş dizilimi malzamesi aynı isterseniz ona da bakabilirsiniz
düzeltme: amazonda 1000 tl idi şu an 500 fark var vermeye değmez gibi

Konuyla alakasız ama attack shark x3 ile x3 pro arasında 1000 tl fiyat farkı var ve özellik bakımından çok az fark var sensörü tuş dizilimi malzamesi aynı isterseniz ona da bakabilirsiniz
x3 ile x3 pro arasında 500 tl fiyat farkı ve arada hz olarak fark var kafamdan x3 pro almak geçiyor ama çoğu kişi mcu su kötü diyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı