Attack Shark X3 Pro alınır mı?

Ya aslinda Trendyol'da X3 1500 X3 Pro 2000 TL bandinda ve bu mcu konusu kafami cok karıştırdı mcu nedir hocam?
Anakart+işlemci entegresi gibi düşünebilirsin, 2000 TL bandına çıkıyorsan VXE almak daha mantıklı gibi, çoğu kişi memnun ve kanıtlanmış bir marka artık.

Ben ucuz diye Attack Shark almıştım ve işimi fazlasıyla görüyor, zaten oyun için kullanmıyorum. Bence bu kadar karıştırmaya gerek yok, X3'ün olayı ucuz olması ama 2k ucuz değil, VXE al geç bence.

Herkese merhaba, 2K'ya kadar bütçem var. Kafamda Attack Shark X3 veya X3 Pro modeli var. Öyle çok bir şey beklemiyorum, beni bir-iki sene götürecek bir şey lazım. Bu fiyata X3 Pro'nun 1 KHz desteklemesi bence ayrıcalık. Fikirleriniz nelerdir? 2K'ya kadar hafif Wireless mouse önerebilirseniz sevinirim.

Vallahi ben direk X3 Pro çektim sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Rampage zenith Pro'yu 1 ay kadardır kullanıyorum tavsiye ederim gayet güzel ele oturuyor.

Rampage almam.

Anakart+işlemci entegresi gibi düşünebilirsin, 2000 TL bandına çıkıyorsan VXE almak daha mantıklı gibi, çoğu kişi memnun ve kanıtlanmış bir marka artık.

Ben ucuz diye Attack Shark almıştım ve işimi fazlasıyla görüyor, zaten oyun için kullanmıyorum. Bence bu kadar karıştırmaya gerek yok, X3'ün olayı ucuz olması ama 2K ucuz değil, VXE al geç bence.

İkinci el VXE R1 Pro var 2 k ya almak mantıklı mı?

VXE mad r daha iyidir ama bizim millet hastalıklı, duyduğu şeyi tekrarlamayı seviyor. Sorsan MCUneden kötü diye cevap veremez sana.

YouTube üzerinden bir sürü yabancı içerik üreticilerinin değerlendirmelerine baktım ve herkes memnun açıkçası X3'ten, ne hikmetse bizim millet herkesten akıllı ve uyanık. Aliexpress/Temu gibi yerlerden 20-22 dolara alabilirsen gayet güzel mouse ama sen direkt mad r al, garanti, fatura vs. olsun en azından.

X3 dediğin fare 1 seneden daha uzun süredir piyasa da. O zaman ki piyasa ile şimdiki piyasa aynı değil. İlk çıktığında fiyatında muadili pek yoktu. Şu an ise çöp.

Ya muadillerinden daha güçsüz MCU kullanıyor(yani gecikmesi muadillerinden daha yüksek) ya da Mcu'nun sorunlu üretilmiş versiyonunu kullanıyor.
Kötü MCU için iletişim kopukluğu olabiliyor.

İkinci el mouse alınmaz
2. el mouse alınır ama o fiyat komik.

X3 dediğin fare 1 seneden daha uzun süredir piyasa da. O zaman ki piyasa ile şimdiki piyasa aynı değil. İlk çıktığında fiyatında muadili pek yoktu. Şu an ise çöp.

Ya muadillerinden daha güçsüz mcu kullanıyor(yani gecikmesi muadillerinden daha yüksek) ya da Mcu'nun sorunlu üretilmiş versiyonunu kullanıyor.
Kötü mcu için iletişim kopukluğu olabiliyor.

2. el mouse alınır ama o fiyat komik.

Vazgeçtim ondan şimdi VXE mad r düşünüyorum madem para veriyorum adam akılı bir şey alacağım ama şöyle bir sorun var ben önceden SteelSeries Aerox 3 Wireless kullaniyordum boyutlarinda bir farklilik var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı