Attack Shark X3 Pro çift tıklıyor

Daha fazla  
Merhaba fareyi alalı 5 ay oluyor ve sol tıkı çift tıklamaya başladı. Ama böyle sürekli değil, mesela 5 tıklayışta 1 falan. Tatil bitince garantiye göndereceğim fakat artık çok sorun olmaya başladı, bunun geçici bir çözümü falan var mıdır Windows ayarlarından falan? Bilen yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
nereden almıştınız? Wraith'ten mi?

Garantiye yollamadan önce kanıt olarak problemi video çekin, bazı servisler problem yok deyip evinize geri kargoluyor. Wraith bu konuda çok kötü. Oradan almamış olmanız iyi olmuş.
Ek olarak sadece sorunu değil, mousenizin etrafını da 360 derece şeklinde videoya kayıt alın. Hasar verip göndermesinler. Wraith bana öyle yaptı :)

Garantiye yollamadan önce kanıt olarak problemi video çekin, bazı servisler problem yok deyip evinize geri kargoluyor. Wraith bu konuda çok kötü. Oradan almamış olmanız iyi olmuş.
Ek olarak sadece sorunu değil, mousenizin etrafını da 360 derece şeklinde videoya kayıt alın. Hasar verip göndermesinler. Wraith bana öyle yaptı :)
Öncelikle geçmiş olsun hocam, dediğinize dikkat edeceğim çok teşekkür ederim <3

Şu ana kadar 1 kez alışveriş yaptım oradan VXE V1 kulaklık aldım bozuk çıktı iade aldılar geri dönderdim bir sorun yaşamadım.

Hassas olduğundan yanlışlıkla basıyor olmayasın? Emin misin teke çift bastığından?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı