Çözüldü Attack Shark X3 Pro Ripple Control nedir?

• Konuyu başlatan 0ni
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.297
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0ni

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 4 gün önce Attack Shark X3 Pro aldım ve memnunum fakat yazılımında ilgimi çeken bir şey var: "Ripple Control". Araştırmama rağmen detaylı bir anlatım bulamadım bu ne işe yarıyor?

Çözüm
Basitçe daha yüksek DPI'larda mouse hareketlerinizi daha yumuşak ve akıcı hale getiriyor. Şöyle bir görsel ile daha net anlayabilirsiniz.
1736703505173.png
Basitçe daha yüksek DPI'larda mouse hareketlerinizi daha yumuşak ve akıcı hale getiriyor. Şöyle bir görsel ile daha net anlayabilirsiniz.
1736703505173.png

Çözüm
Eki Görüntüle 2395310

Detaylı özeltediğin için öncelikle teşekkür ederim fakat izlediğim bir video da bir yayıncı delay yapar demişti sizce yapar mı?

Detaylı özeltediğin için öncelikle teşekkür ederim fakat izlediğim bir video da bir yayıncı delay yapar demişti sizce yapar mı?
Bence bu ayarları kullanmaya gerek yok, alıştığınız şekilde oynamak daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı