Attack Shark X3 Pro Superlight alınır mı?

Bütçe
2500
8000Hz bir işinize yaramayacak zaten. Ben olsam geri ödeme kampanyası ile beraber şunu:

veya illa 4000Hz olsun diyorsanız dongle ile beraber şunu alırdım:

Sizin attığınız modelin MCU'su konusunda sıkıntı olduğuna dair bir-iki söylenti vardı.

Üzer, bu fiyata alınabilecek bir mouse değil. Attack Shark X3 satın aldım bende, işe yaramaz bir mouse berbat Mcu'su var. Oyun için uygun olduğunu düşünmüyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

8000Hz bir işinize yaramayacak zaten. Ben olsam geri ödeme kampanyası ile beraber şunu:

Veya illa 4000Hz olsun diyorsanız dongle ile beraber şunu alırdım:

Sizin attığınız modelin Mcu'su konusunda sıkıntı olduğuna dair bir-iki söylenti vardı.

Öneriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim sağ olun.

Veya illa 4000Hz olsun diyorsanız dongle ile beraber şunu alırdım:

Sizin attığınız modelin Mcu'su konusunda sıkıntı olduğuna dair bir-iki söylenti vardı.

Teşekkür ederim bu ikinci attığınız gözüme çok hoş geldi ASUS olanın görüntüsü ve yapısı pek içime sinmedi ama o ikinci attığınız çok güzel. Bir şey daha soracağım bu 4000 Hz çok fark eder mi şu anki farem Razer Deathadder Essential 700 liralık falan bir mouse 220 IPS 1000 Hz oda performansını beğeniyorum ama kablolu olduğu için rahat kullanamıyorum bunu alsam 1000 Hz olarak dongleyi sonradan alsam sıkıntı olur mu?

X3 Pro Beken MCU kullanıyor. Çok başarılı değil.
Bütçe 2000₺ ve üstü ise Nordic MCU olan farelere bakılmalı.
Evet 2000 üstü yani fazlada üstüne çıkamam da 2500 falan civarı bu ilk yorumda atılan Darmoshark m3 pro düşünüyorum şuan.

X3 Pro beken mcu kullanıyor. Çok başarılı değil.
Bütçe 2000₺ ve üstü ise nordic mcu olan farelere bakılmalı.

Hocam Darmoshark M3 Pro nasıl sizce nordic mcu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı