Attack Shark X3 Superlight alınır mı?

Mehmet_077

Femtopat
Daha fazla  
Mouse almayı düşünüyorum Attack Shark X3 Superlight alınır mı?
Kullananlar ve bilenler varsa artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim.

FPS oyunları oynuyorum, imleç kendini çok mu belli eder? Ürün yorumun için teşekkür ederim.

Rica ederim. @wro1z'un dediği gibi ürün sağlam gelirse gayet memnun şekilde kullanırsın diye düşünüyorum ama bu risk alınmaz bence. İmleci şöyle diyeyim, güzel güzel oynuyosun bir anda adamı gördün adamın kafasına Crosshair'i getiriyosun tam vuracaksın bir anda Crosshair başka yere kayıyor adamı vuramıyorsun. Uğraşmaya hiç gerek yok.

MCHOSE L7 Pro, Royal Kludge M3, Darmoshark m3s max

bende yakın zamanda bu 3 cihazdan birini alıcam bana önerilen Royal Kludge M3 fiyatına göre çok iyi dendi ama halen daha araştırmadım istersen araştırınca konuya yanıt olarak yazabilir.

eğer yakın zamanda almiyacaksan ben alıp kullanıp deneyimlerimi sana söyliyebilirim.

hocam buarada attack shark x3 kötü bir mause değil, sağlam ürün gelirse gayet kullanırsın
Hocam tekrardan merhabalar. Royal Kludge M3 Panda ve MCHOSE L7 Pro modelini yine forumdan sordum bana M3 Panda modelini önerdiler. Siz araştırma yaptıysanız bu konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Birde aklıma takılan bir soru var M3 Panda modeli sinerji sitesinde satılıyor ve ona en yakın olan fiyat 1.5k fazla sinerji sitesinin ismini daha önceden bir çok defa duydum. Arada bu kadar fiyat farkı varken sinerji sitesine güvenip alabilir miyim?

Hocam tekrardan merhabalar. Royal Kludge M3 Panda ve MCHOSE L7 Pro modelini yine forumdan sordum bana M3 Panda modelini önerdiler. Siz araştırma yaptıysanız bu konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Birde aklıma takılan bir soru var M3 Panda modeli sinerji sitesinde satılıyor ve ona en yakın olan fiyat 1.5k fazla sinerji sitesinin ismini daha önceden bir çok defa duydum. Arada bu kadar fiyat farkı varken sinerji sitesine güvenip alabilir miyim?
hocam evet biraz araştırdım ve burada konu açarak da sordum ama istediğim kadar cevap gelmedi isterseniz açtığım konu üzerinden konuşalım hem de bu konuyu meşgul etmeyelim

hocam evet biraz araştırdım ve burada konu açarak da sordum ama istediğim kadar cevap gelmedi isterseniz açtığım konu üzerinden konuşalım hem de bu konuyu meşgul etmeyelim

Tabi ki açtığınız konu üzerinden konuşabiliriz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı