Attack Shark X3 Pro vs Furylevel Z1

Evet fiyat cidden yüksek ama Viper V3 Pro ile eş değer bir mouse ve yarı fiyatından daha ucuz, şarj ömrü de gayet iyi hissiyatı da çok güzel arkadaşımda kullandım. Bu kadar bütçe ayırmayı düşünmüyordum ama ömürlük olarak düşünerekten alacağım.

Viper V3 Pro'dan iyi bile olabilir. Razer SS Logitech sadece marka

Hocam bende de Razer Deathadder V2 var kablo takılma yaptığı için kabloyu ölçüp yüksek duvara bantladım. Daha rahat oldu. Aklınızda bulunsun.

Hocam bende de Razer DeathAdder V2 var kablo takılma yaptığı için kabloyu ölçüp yüksek duvara bantladım. Daha rahat oldu. Aklınızda bulunsun.

Ahhahahsjash iyiymiş hocam aklımda.

Viper V3 Pro'dan iyi bile olabilir. Razer SS Logitech sadece marka

Hocam bu mouse için Versus'ta karşılaştırma yaptım da sonucun dediğinize göre daha iyi çıkması gerekmez miydi anlayamadım.

Son düzenleme:
Ahhahahsjash iyiymiş hocam aklımda.

Hocam bu mouse için Versus'ta karşılaştırma yaptım da sonucun dediğinize göre daha iyi çıkması gerekmez miydi anlayamadım.

Ne ile neyi karşılaştırdığını anlayamadım tam olarak. sky F1'in en üst sürümü SKY F1 Extreme. F1 Pro değil.

R1'in de son sürümü R1 Pro Max.

Ki bu ikisi karşılaştıralacak fareler da değil. özellik olarak sky F1 çok daha önde

Sky F1'in en alt sürümü bile 3950 sensörken. R1 Pro Max en üst sürümünde bile 3950 yok 3395 sensör kullanıyor.

VGN Dragonfly'ın Max desteklediği 4KHz. onun için bile mouse üstüne 700 TL ödemen gerekiyor dongle için.

Sky F1 şu an dongle ile gönderiliyor ve 8000Hz.

Arada daha sayacağım milyon tane fark vardır bence siz düşünün gerisini

Son düzenleme:
Ne ile neyi karşılaştırdığını anlayamadım tam olarak. Sky F1'in en üst sürümü SKY F1 Extreme. F1 Pro değil.

R1'in de son sürümü R1 Pro Max.

Ki bu ikisi karşılaştıralacak fareler da değil. Özellik olarak sky F1 çok daha önde

Sky F1'in en alt sürümü bile 3950 sensörken. R1 Pro Max en üst sürümünde bile 3950 yok 3395 sensör kullanıyor.

Hocam direkt mouse karşılaştırdım genel puanda yaklaşık 10 puan fark var. Aşağıda hem mouse isimleri hem de karşılaştırma kriterleri yazıyor. Ben neden buna rağmen sky F1 daha iyi dediğinizi anlamadım yani sensörden mi sadece yoksa başka artıları da var mı?
Edit : Varmış haklısınız.

Hocam direkt mouse karşılaştırdım genel puanda yaklaşık 10 puan fark var. Aşağıda hem mouse isimleri hem de karşılaştırma kriterleri yazıyor. Ben neden buna rağmen sky F1 daha iyi dediğinizi anlamadım yani sensörden mi sadece yoksa başka artıları da var mı?
Edit: Varmış haklısınız.

Site neye göre puan vermiş bilmiyorum ama sky F1 her yönden çok daha iyi. VXE biraz daha orta segment o fiyat aralığındaki en iyilerden.

Sensör farkı ve 8000-4000 Hz desteği farkını bir kenara bırakıyorum. Ağırlık olarak da sky F1 35 - 38 - 45 - 50 seçenekler sunarken VXE r1'in min ağırlığı 48 gr.

Malzeme kalitesi farkı da olabilir tabii ki fiyatlar arasında fark var.

R1 ve R1 SE de beken mcu kullanıyor onlar zaten düşük segment R1 Pro ve Max modelleri min karşılaştırılır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı