Attack Shark x3 Pro vs Scyrox V6 - V8

SaaLuud

Hectopat
Selamlar,

Fare alacağım ama kararsız kaldım. FPS oyunları oynuyorum. Özellikle son zamanlar CS2 oynuyorum. Bazı özel sunucu yazılımları kullanıyoruz. Bu yüzden belleğe sahip ve kendi programı kapandığında farenin belleğine kaydeden, macro tuş işlevi devam eden bir fare bakıyorum. Bloody ve yazılımı bu konuda güzel fakat şu an Razer Viper Mini kullandığım için Bloody fareleri çok büyük geliyor. Bloody W90 Max aldım, iki gün sonra sattım. Palm tutuş tipine sahibim.

Sizce hangisini almam gerekir? Kullandığınız varsa olumlu olumsuz yanlarını yazarsanız sevinirim.

1744824816215.png

1744824863861.png

Selamlar,

Fare alacağım ama kararsız kaldım. FPS oyunları oynuyorum. Özellikle son zamanlar CS2 oynuyorum. Bazı özel sunucu yazılımları kullanıyoruz. Bu yüzden belleğe sahip ve kendi programı kapandığında farenin belleğine kaydeden, macro tuş işlevi devam eden bir fare bakıyorum. Bloody ve yazılımı bu konuda güzel fakat şu an Razer Viper Mini kullandığım için Bloody fareleri çok büyük geliyor. Bloody W90 Max aldım, iki gün sonra sattım. Palm tutuş tipine sahibim.

Sizce hangisini almam gerekir? Kullandığınız varsa olumlu olumsuz yanlarını yazarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2471446

Eki Görüntüle 2471449

Selamlar,

Eki Görüntüle 2471446

Eki Görüntüle 2471449

Palm tutuşa sahipseniz Scyrox V6 alın hocam X3 kronik sorunlu bir mouse zaten Scyrox V8 de claw için Viper Mini'nin de devri geçti Razer scrollü de ayrı kronik V6 en iyi seçenek sizin için.

Evet, bilgileri düzelttirmeye çalıştım. :D sensör farkı için ne diyorsunuz? PixArt PAW3950 kullanıyor. Attack Shark X3 Pro PAW3395 kullanıyor. 3395 daha yenilikçi ve iyi diyorlar ama ne kadar doğrudur? Neyi etkiler onu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2471474

Hocam bu bilgileri kim veriyor size
3950 3395'ten daha iyi Scyrox V8 her anlamda daha iyi Attack Shark X3'ten ki X3 çok sorunlu bir mouse önermem V8 ile X3 karşılaştırılamaz bile.

Scyrox v6 aldım. Kullandığım en iyi fare diyebilirim. Çok beğendim. Fakat benim için en büyük eksiği maalesef uygulaması gelişmiş değil. Macro ataması için fare hareketlerini algılamıyor. Bu benim için önemliydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı