Attack Shark X3 Superlight alınır mı?

Mehmet_077

Femtopat
Daha fazla  
Mouse almayı düşünüyorum Attack Shark X3 Superlight alınır mı?
Kullananlar ve bilenler varsa artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim.

Mouse almayı düşünüyorum Attack Shark X3 Superlight alınır mı?
Kullananlar ve bilenler varsa artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim.
kullanmadım ama kronik sorunu olduğunu duydum eğer şansına iyi kalitede gelirse güzel cihaz

kronik sorunuda imleç takılma sorunuymuş duyduğum kadarıyla ama tabi garantili cihaz, alıp almamak sana kalmış istersen alternatif cihaz önerebiliriz.

Teşekkürler. Alternatif cihazları önerirseniz çok iyi olur

MCHOSE L7 Pro, Royal Kludge M3, Darmoshark m3s max

bende yakın zamanda bu 3 cihazdan birini alıcam bana önerilen Royal Kludge M3 fiyatına göre çok iyi dendi ama halen daha araştırmadım istersen araştırınca konuya yanıt olarak yazabilir.

eğer yakın zamanda almiyacaksan ben alıp kullanıp deneyimlerimi sana söyliyebilirim.

hocam buarada attack shark x3 kötü bir mause değil, sağlam ürün gelirse gayet kullanırsın

Bir ay önce X3 aldıydım önceki mouse'um çok ağırdı bunu çok hafif diye aldım. Hafifliğinden memnunum elimi yormuyor fakat garip bir şekilde imleçte sorun çıkıyor bazen. Mouse'u pek araştırmamıştım da yukarıdaki arkadaş kronik sorun demiş galiba diğer kişilerde de aynı sorun var. Mesela lol oynuyorum normalde imlece fena hakim olan birisiyim fps oyunlarında da aimim iyidir imleçte en ufak sorunu fark ediyorum lol oynarken imleç bazen garip şekilde hareket ediyordu oyunda yaptığım ince hareketli komboları yapamamaya başlamıştım. Mouse ayarlarında polling rate ayarı mı ne vardı onu düşürerek bu sorunu çözdüm ama nadiren de olsa yine aynı sorun oluyor. Genel olarak memnunum beni yormayan bir mouse ama ciddi şekilde rekabetçi FPS oyunu oynasaydım almazdım. Onun dışında tavsiye ederim.

Teşekkürler Hocam. Yaklaşık 1 aya kadar alırım sanırım. Eğer yakın zamanda Royal Kludge M3 mouse araştırır veya alırsan tavsiyelerine açığım.

Teşekkürler Hocam. Yaklaşık 1 aya kadar alırım sanırım. Eğer yakın zamanda Royal Kludge M3 mouse araştırır veya alırsan tavsiyelerine açığım.

Hocam yakın zamanda 3ünü sensör vb. olarak karşılaştırıcam sizede haber veririm ama sizde diğer önerileride bakın bunların kronik sorunu olup olmadığına bakmadım halen daha.

Fps oyunları oynuyorum, İmleç kendini çok mu belli eder? Ürün yorumun için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…