E Emreeeew Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Eylül 2023 #1 Fiyatları oldukça dikkatimi çekti. İlk düşündüğümde malzeme kalitesiniz kotu olacağını düşünmüstüm. Doğru düşünmüşüm. Sizce hangisi alınır. Gıcırdama falan olacağını biliyorum ama ilk yere düstüğünde kırılır mı?
Fiyatları oldukça dikkatimi çekti. İlk düşündüğümde malzeme kalitesiniz kotu olacağını düşünmüstüm. Doğru düşünmüşüm. Sizce hangisi alınır. Gıcırdama falan olacağını biliyorum ama ilk yere düstüğünde kırılır mı?
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 15 Eylül 2023 #2 AJ199'da bahsettigin tarzda gicirdama gibi bir sorun yasamadim ben.
E Emreeeew Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Eylül 2023 #3 221420 dedi: AJ199'da bahsettigin tarzda gicirdama gibi bir sorun yasamadim ben. Genişletmek için tıkla... Ne kadardır kullanıyosunuz.
221420 dedi: AJ199'da bahsettigin tarzda gicirdama gibi bir sorun yasamadim ben. Genişletmek için tıkla... Ne kadardır kullanıyosunuz.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 15 Eylül 2023 #4 Mayistan beri kullaniyorum. Boyut olarak Viper Mini'ye yakin, kucuk yani biraz. Daha buyuk istersen AJ139 modeli de var, bir kac farkliligi var ama.
Mayistan beri kullaniyorum. Boyut olarak Viper Mini'ye yakin, kucuk yani biraz. Daha buyuk istersen AJ139 modeli de var, bir kac farkliligi var ama.
IGRENC Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #5 arkadaşlar x3 bugün elime ulaştı yakında ürün değerlindirmesini paylaşacağım.
A azhriell Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #6 IGRENC dedi: arkadaşlar x3 bugün elime ulaştı yakında ürün değerlindirmesini paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. İnceleyebildiniz mi?
IGRENC dedi: arkadaşlar x3 bugün elime ulaştı yakında ürün değerlindirmesini paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. İnceleyebildiniz mi?
E Emreeeew Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Eylül 2023 #7 IGRENC dedi: Arkadaşlar X3 bugün elime ulaştı yakında ürün değerlindirmesini paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum soylerseniz sevinirim.
IGRENC dedi: Arkadaşlar X3 bugün elime ulaştı yakında ürün değerlindirmesini paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum soylerseniz sevinirim.
IGRENC Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #8 Ürünü şuan kullanıyorum gayet memnunum gerçekten premium bir mouse biraz daha kullandıktan sonra incelemesini paylaşacağım
Ürünü şuan kullanıyorum gayet memnunum gerçekten premium bir mouse biraz daha kullandıktan sonra incelemesini paylaşacağım
E Emreeeew Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2023 #9 IGRENC dedi: Ürünü şu an kullanıyorum gayet. Memnunum gerçekten premium bir mouse biraz daha kullandıktan sonra incelemesini paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi nasıl?
IGRENC dedi: Ürünü şu an kullanıyorum gayet. Memnunum gerçekten premium bir mouse biraz daha kullandıktan sonra incelemesini paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi nasıl?
IGRENC Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #10 Emreeeew dedi: Malzeme kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... fena değil ancak boyut olarak küçük bir ürün orta el ve büyük eller için çok kullanışlı bir ürün olacağını sanmıyorum.
Emreeeew dedi: Malzeme kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... fena değil ancak boyut olarak küçük bir ürün orta el ve büyük eller için çok kullanışlı bir ürün olacağını sanmıyorum.