Attack Shark X3'ten fantech Helios II XD3V3 1K'ya geçilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
1 senedir Attack Shark X3 kullanıyorum ve hiçbir şekilde kasma, takılma yaşamadım. Bu fantech modeline geçsem hissedilir bir fark olur mu FPS oyunlarında? Teknik açıdan bakarsak donanım olarak fantech daha iyi ancak deneyimleyen ve gözle görülür bir fark hisseden varsa yorumlarına açığım.

1 senedir Attack Shark X3 kullanıyorum ve hiçbir şekilde kasma, takılma yaşamadım. Bu fantech modeline geçsem hissedilir bir fark olur mu FPS oyunlarında? Teknik açıdan bakarsak donanım olarak fantech daha iyi ancak deneyimleyen ve gözle görülür bir fark hisseden varsa yorumlarına açığım.
Gözle görülür bir fark yaşamazsın ama malzeme kalitesi daha iyi x3 den. Yine de performans anlamında gözle görülür bir fark yaşamazsın.

Gözle görülür bir fark yaşamazsın ama malzeme kalitesi daha iyi X3'ten. Yine de performans anlamında gözle görülür bir fark yaşamazsın.

Yükseklik olarak farkı ne hocam, elime bazen küçük gelebiliyor mousepada sürtüyor serçe parmağım.

Yükseklik olarak farkı ne hocam, elime bazen küçük gelebiliyor mousepada sürtüyor serçe parmağım.
Şöyle göstereyim hocam, çok bir farkları yok.

1745829016522.png

Daha büyük bir mouse istiyorsan biraz bütçe arttırıp darmoshark m3 pro max alabilirsin. Şu an stok yok ama yakında gelir diye düşünüyorum hocam, istersen wraithe de sorabilirsin ne zaman getireceklerini ama net bir cevap verirler mi emin değilim.

1745829210410.png

Şöyle göstereyim hocam, çok bir farkları yok.

Eki Görüntüle 2479714

Daha büyük bir mouse istiyorsan biraz bütçe arttırıp Darmoshark M3 Pro Max alabilirsin. Şu an stok yok ama yakında gelir diye düşünüyorum hocam, istersen Wraith'e de sorabilirsin ne zaman getireceklerini ama net bir cevap verirler mi emin değilim.

Eki Görüntüle 2479717

Daha uygun fiyata almak için yapabileceğimiz bir şey var mı hocam? Şununla al indirim veriyor vs. gibi?

Daha uygun fiyata almak için yapabileceğimiz bir şey var mı hocam? Şununla al indirim veriyor vs. gibi?
Şu an parolapara kampanyası var ama 30/31 Nisanda bitiyor sanırım, belki uzatabilirler yada başka bir kampanya çıkabilir hocam sonradan belli olmaz.

Bir de ödeme kısmında kod kullanma kısmı oluyor oraya da " SWAR " kodunu gir, çok bir indirim vermiyor ama en azından kargo ücretinin çoğunu karşılar. Bunlar dışında bir indirim kampanyası çıkarsa forumda konusu açılır hocam zaten.

Şu an Parolapara kampanyası var ama 30/31 nisanda bitiyor sanırım, belki uzatabilirler ya da başka bir kampanya çıkabilir hocam sonradan belli olmaz.

Bir de ödeme kısmında kod kullanma kısmı oluyor oraya da " swar " kodunu gir, çok bir indirim vermiyor ama en azından kargo ücretinin çoğunu karşılar. Bunlar dışında bir indirim kampanyası çıkarsa forumda konusu açılır hocam zaten.

Hocam Parolapara kampanyasıyla ne kadara geliyor? Fantech için konuşuyorum.

O kampanyadan sana 400 TL cashback veriyor hocam, 1500 civarına gelir fantech.

Teşekkür ederim. Biraz daha araştırayım fark ne kadar olur diye. Ona göre alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı