Attack Shark X68he alınır mı?

• Konuyu başlatan Dofhl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 7.242
Bütçe
3000-4000
Firma aynı firma, aynı adamın, vizyon aynı misyon aynı.

Aynen aynı :D. Söylesene bana madlions hangi klavye ile aynı? Aynı adamın 2 markası varsa ikisi de aynı mı olacak? Scyrox ile Lamzu aynı değil ama :D. ikisi de bir kişinin ama aynı değil. Pcb kalitesini ve klavyenin sensörlerini bilmeden, Magnetic amber pronun markasız olduğunu bile bilmiyorsundur daha. Şimdi gelip dersin "ama madlionsda gateron jade pro da var" sana kötü bir haberim daha var o jade pro sahte. bunu savunduğun madlions bile diyor. Ayrıca kendisine de klon demişligi var. Jade pro olayının kanıtı (kendi sitesinden aldım)
Screenshot_2025-03-29-12-58-29-915_com.discord-edit.jpg

Aynen aynı :D. Söylesene bana madlions hangi klavye ile aynı? Aynı adamın 2 markası varsa ikisi de aynı mı olacak? Scyrox ile Lamzu aynı değil ama :D. ikisi de bir kişinin ama aynı değil. Pcb kalitesini ve klavyenin sensörlerini bilmeden, Magnetic amber pronun markasız olduğunu bile bilmiyorsundur daha. Şimdi gelip dersin "ama madlionsda gateron jade pro da var" sana kötü bir haberim daha var o jade pro sahte. bunu savunduğun madlions bile diyor. Ayrıca kendisine de klon demişligi var. Jade pro olayının kanıtı (kendi sitesinden aldım)
Eki Görüntüle 2457040
savunduğum yeri çıkarır mısın

ben iyi bir şey söylemedim hakkında, iyi olmadığına da katılıyorum, fiyat performans olayı ayrı ama daha iyi alternatifleri de var fiyat bandında, benim söylediğim şey FGG ne ise ATK, VXE, VGN de o kafayla türemiş markalar eski modellerine biraz bakınca ne kadar çakmacı oldukları belli oluyor.

ben iyi bir şey söylemedim hakkında, iyi olmadığına da katılıyorum, fiyat performans olayı ayrı ama daha iyi alternatifleri de var fiyat bandında, benim söylediğim şey FGG ne ise ATK, VXE, VGN de o kafayla türemiş markalar eski modellerine biraz bakınca ne kadar çakmacı oldukları belli oluyor.
Ancak en azından içinde ne oldukları belli. Bu klavye de başkasının fabrikasında üretiliyor bi farkı yok.

Hocam FUN60 Pro modelini sipariş verdim aslında Ultra alma fikri vardı aklımda fakat Gaming gende stok bitmisti bende çok beklememek için Pro modelini aldım elime ulaştığı zaman hem yeni bir inceleme konusu hem de bu konunun altina ufak bir deneyim yazisi gibi kucuk bir şey dusunuyorum.

Hocam nasıl memnun musunuz klavyeden sorun çıkardı mı hiç hangi yönünü beğendiniz/beğenmediniz

Hocam nasıl memnun musunuz klavyeden sorun çıkardı mı hiç hangi yönünü beğendiniz/beğenmediniz
Ben memnunum boyutuna alışınca mükemmel oluyor kablosuz kullanmıyorum o yüzden kablosuz kullanıma dair pek birşey söyleyemem fakat kablolu kullanımda hiçbir sorun yaşamadım henüz birtek keycapsleri değiştirdim onun haricinde gayet güzel klavye fps oyunları oynuyorum manyetik klavye orada artısını gösteriyor yazılımı üzerinden ışık ayarları yapılabiliyor en sevdiğim ise müzikle uyumlu ışık seçeneği olması

Dosya Ekleri

• 17491020729902008863777515411718.jpg
    17491020729902008863777515411718.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı