Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
W75 sorun yaşayan çok gördüm, performans isteyen bakmasın bence, mad60 daha performanslı bir klavye YouTube'da incelemeleri mevcut, W75 0.5mm altında sapıtıyor diyen çok gördüm, bu bütçede hala neden öneriliyor anlamış değilim.
Mad60he daha performanslı falan değil. 2 aya rastgele kendi kendine yazı yazan, PCB'nin içinde ne olduğu belli olmayan, biz klon markayız diyen bir markadan çok bir şey beklemeyin
Hocam merhaba, ben de aşağıdaki 3 model arasında kaldım. Bütçem aşağı yukarı 5000 civarında.
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Purple Gradiant Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
![]()
silabor Freewolf F68 Esports Manyetik Switch Klavye - 0.125ms Ultra Düşük Gecikme, Rgb Aydınlatma - Fiyatı, Yorumları
silabor Freewolf F68 Esports Manyetik Switch Klavye - 0.125ms Ultra Düşük Gecikme, Rgb Aydınlatma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Akko m1W full aluminyum olması ve tercihen Wireless kullanilabilmesi açıkçası beni o tarafa yaklaştırıyor. Bildiğim kadarıyla switchleri iyi ve firmware/software tarafında sorunu olmayan bir klavye ancak gecikme süreleri ve polling rate tarafında bazı benchmarklarda kendinden ucuz bazı klavyelerden daha geride kaldığını gördüm. Ayrıca switch hotswap noktasında yine bildiğim kadarıyla yalnızca Akko switchler ile uyumlu.
Wraith W75 konusunda gerçekten tarafsız bir yorum veya performans ölçümü bulamadım. Switchler Gateron kesinlikle kötü değil hatta iyi denebilir, stabilizerlar da güzel diye biliyorum ancak klavyenin gecikme değerleri, deadzone değerleri vb. ölçümlerini yapan henüz görmedim, genelde klavyeyle ilgili olan her içerik sponsorlu. İkinci olarak tuş takılı kalma, boştayken tuş basma vb. sorunlar yaşayanlar gördüm forumlarda o yüzden emin olamadım.
Attack Shark X68E'nin adını henüz bugün öğrendim açıkçası klavye konusunda hiçbir fikrim yok hangi switchleri kullanıyor vb.
Konu hakkında daha detaylı bilgisi olan veya bahsettiğim klavyeleri kullanmış/kullanan olanlar varsa yardımcı olabilir mi? Tabii ki başka tavsiyesi olan varsa onu da değerlendireceğim.
W75'in yeni versiyonunda sorunların çözüldüğünü umuyorum alınır.