Sürprizbozan Attacks on Titan alternatif son

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Driftçi sultan

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Öncelikle bu yazı tamamen spoiler içerecek ve buradaki her şey benim şahsi görüşlerimdir.
Manga finalini okudum çok üzücü buldum bide sonda savaşın tekrar ettiğini görünce iyice sinir oldum o yüzden kendim alternatif bir final yazmaya karar verdim.
Madem her şey kendini tekrar edecekse Eren boşuna mı kendini feda etti onca insan boşuna mı öldü?

Eren ile Zeke konuşarak anlaşırlar sonrasında bütün Paradise halkı kısırlaştırılır, marlyn halkının ise beyni silinir ve onlara tüm insanların eşit olduğu ögretilir.

Beyni silinemeyen marlyn'liler öldürülür.(Sonuçta milyarlarca insanın ölmesinden iyidir)
Dev güçlerine sahip olanların güçleri alınıp herkes insan yapılır, deve dönüştürme aşıları yok edilir.

Eren hariç dev güçleri alınamaz olanlar da öldürülür, Eren hariç dedim çünkü marly'liler sonradan eldialılara saldırabilir fakat eger aşagıdaki mutlu son olursa aksinin olacağını düşünmüyorum.

Ymir'in yanına yeniden gelinme imkanı olmasın diye zeke ve historia insanlık uğruna kendini feda eder.(ayrıca soylu kanı olan herkes de öldürülür)

Paradise halkının ömrü zaten kısıtlı olduğu ve üreyemedikleri için tüm bu insanlardan uzak kimsenin olmadığı bir diyara giderler okyanus kenarına yerleşirler. Onların hayatları sona erdiğinde de devlerin varlığı bitecektir.

Sonunda Eren ve mikasa birlikte mutlu mesut yaşarlar, Armin de yanlarında olur ve her şey mutluluğa bağlanır. Eldialılar için artık bir gelecek yoktur ama hayatlarının son zamanlarını birlikte ve mutlulukla geçirirler.

Yanılmıyorsam hikayeye göre Eren 3 yıl daha yaşayabilir sonra ise ölcek ve mikasa yine yalnız kalacak buna çare bulamadım ne yazık ki...

Ama eger Ymir herkesin dev güçlerini silebiliyorsa buna zaten gerek yok herkesi insana dönüştürebilir.

Dosya Ekleri

• Özgürlüğün Kanatları.png
    Özgürlüğün Kanatları.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 441
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Spoiler butonu çalışmıyor nedense.
Spoiler
Spoiler
Spoiler

marlyn halkının ise beyni silinir ve onlara tüm insanların eşit olduğu ögretilir.

Bu kısım bence imkansız. Sonuçta o durum sadece Eldialılar için geçerli diye biliyorum.

Cidden ek sayfalar o kadar sinirimi bozdu ki seriden soğudum. Bildiğin efsane olacakken kestane oldu seri. Yapacak bir şey yok AOT benim için muazzam bir yolculuktu ama finalle iyice batırdı ha üzgün müyüm hemde nasıl üzgünüm. Eren'in herkesi öldürüp en sonda pişmanlıktan intihar ettiği ya da stresten öldüğü bir son bu seriye aşırı derece de yakışırdı ve kesinlikle en iyi animelere girerdi. Olmadı, yapacak bir şey yok önümüzdeki serilere bakacağız.

@KiritsuguKougami Olsun yine de daha iyi bir son yapılabilirdi.

Hayatı boyunca özgürlük! Diye bağıran ve her şeyini ortaya koyup çalışan Eren'in en sonunda bir kadere bağlı olup hiçbir şeyi seçememesi beni bitirdi.
Onca yıl Eren'i sevip hiçbir karşılık bulamayan Mikasa'ya da çok üzüldüm.

Ayrıca savaş tekrar edeceğinden bu zamana kadar ölen tüm insanlar boşa ölmüş oldu.
Ymir olayı da tam bir saçmalıktı, sen koskoca tanrı güçlerine sahip ol ama bir tane kral için...

Katliamı savunmuyorum ama madem katliam yapıyorsun neymiş %80'miş, arkadaşları kahraman olacakmış yok ya!
O kadar katliamı yapabilen %100'ünü de öldürüp tamamen kendi halkını kurtarır insanlık da bir daha bunlarla uğraşmaz yani bence.

Yani sonuç olarak bana göre finalin elle tutulur hiçbir yanı yok tamamen hayal kırıklığı...

@KiritsuguKougami Olsun yine de daha iyi bir son yapılabilirdi.

Hayatı boyunca özgürlük! Diye bağıran ve her şeyini ortaya koyup çalışan Eren'in en sonunda bir kadere bağlı olup hiçbir şeyi seçememesi beni bitirdi.
Onca yıl Eren'i sevip hiçbir karşılık bulamayan Mikasa'ya da çok üzüldüm.

Ayrıca savaş tekrar edeceğinden bu zamana kadar ölen tüm insanlar boşa ölmüş oldu.
Ymir olayı da tam bir saçmalıktı, sen koskoca tanrı güçlerine sahip ol ama bir tane kral için...

Katliamı savunmuyorum ama madem katliam yapıyorsun neymiş %80'miş, arkadaşları kahraman olacakmış yok ya!
O kadar katliamı yapabilen %100'ünü de öldürüp tamamen kendi halkını kurtarır insanlık da bir daha bunlarla uğraşmaz yani bence.

Yani sonuç olarak bana göre finalin elle tutulur hiçbir yanı yok tamamen hayal kırıklığı...
Evet hayal kırıklığı olduğunu konusunda hemfikiriz. Böyle düşünen çok fazla kişi var. İsayama farklı bir şeyler yapmak istedi sanırım. Ama batırdı. Belki bir ihtimal animesi daha farklı bir sonla biter. Tüm fanlar da mutlu olur. Zaten başından beri animesi mangasından iyiydi. Mangaya Gabi'nin girmesiyle bozulmalar başladı. Mappa'nın özensizliği de tuzu biberi oldu. Duyduğuma göre zorlu çalışma şartlarından dolayı istifa eden çok kişi varmış. Part 2 de gecikecek sanırım. Şahsi görüşüm adam gibi yapsınlar 2 sene sonra yapsınlar...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı