Çözüldü Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıldan beri uğraştığım fakat hiçbir yerde bulamadığım bir hata mavi ekran hatası. Bilgisayarım açılırken siyah ekranda kalıp otomatik reset atıyor ve mavi ekran hatasını veriyor.
"attempt to reset the display driver and recover from timeout failed"
Hatası alıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim murat bey sorunum düzeldi ama benim bir sorum daha olacak izninizle. Ben başka bir bilgisayarıma format atacağım ama içinde önemli dosyalarım var. Bu dosyalar silinmeden format işlemi gerçekleştirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim murat bey sorunum düzeldi ama benim bir sorum daha olacak izninizle. Ben başka bir bilgisayarıma format atacağım ama içinde önemli dosyalarım var. Bu dosyalar silinmeden format işlemi gerçekleştirebilir miyim?
Önemli olanlar sadece D: veya C: diskinde ise bunlara göre işlem yapılabilir. Ama her iki diskte de önemli dosyaların varsa live bir cd ile sistemi başlatıp sadece önemli dosyalarınızı D: diskine kopyalayıp format esnasında C: diskini silip formatlarsanız işlem tamamlanır ve dosyalar silinmez. C: diskini nasıl bulacağım dersen ilk önce format atmadan önce C: diskinin mi D: diskinin mi toplam kapasitesi büyük buna bakın C: büyük ise en büyük boyu hangisi ise onu format esnasında silersiniz değilse tam tersi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı