I Imprez Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Son birkaç gündür ara ara mavi ekran hatası almaya başladım. İnternette anlatılan güncelleştirmeleri yaptığım halde devam ediyor. İlk hatası ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC olarak çıktı daha sonra MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS olarak çıktı. Cihazım MSI GL-75 Leopard 10SFK. Minidump.rar drive.google.com @@KojiroHyuga04 yardımcı olabilir misin ? Dosya Ekleri Adsız.png 76,4 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleme: 24 Ağustos 2021
Merhaba. Son birkaç gündür ara ara mavi ekran hatası almaya başladım. İnternette anlatılan güncelleştirmeleri yaptığım halde devam ediyor. İlk hatası ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC olarak çıktı daha sonra MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS olarak çıktı. Cihazım MSI GL-75 Leopard 10SFK. Minidump.rar drive.google.com @@KojiroHyuga04 yardımcı olabilir misin ?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.035 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 25 Ağustos 2021 #2 Şu an babama salça için yardıma geldim. Akşama kadar yokum. Artı 0 Eksi
Toprak Işıl Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Şu an babama salça için yardıma geldim. Akşama kadar yokum. Genişletmek için tıkla... Hocam salça nasıl yapılır rehberi yok mu? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Şu an babama salça için yardıma geldim. Akşama kadar yokum. Genişletmek için tıkla... Hocam salça nasıl yapılır rehberi yok mu?
KS KS I Imprez Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 KojiroHyuga04 dedi: Şu an babama salça için yardıma geldim. Akşama kadar yokum. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Şu an babama salça için yardıma geldim. Akşama kadar yokum. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.035 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 25 Ağustos 2021 #5 Sağ olasın. İstersen eve gelince bakarım. Artı 0 Eksi
KS KS I Imprez Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 KojiroHyuga04 dedi: Sağ olasın. İstersen eve gelince bakarım. Genişletmek için tıkla... Valla çok iyi olur zamandan yana sıkıntı yok ne zaman müsaitsen olur. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Sağ olasın. İstersen eve gelince bakarım. Genişletmek için tıkla... Valla çok iyi olur zamandan yana sıkıntı yok ne zaman müsaitsen olur.