"ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

calientE

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, iyi sosyaller.

Allah rızası için şu benim bilgisayarın sorununu çözebilecek bir babayiğit var mıdır?
Oyunlar hatasız, sorunsuz çat diye komple kapanıyor, bir de şimdi mavi ekran yedim minidump dosyası aklıma geldi hepsini paylaşıyorum sizinle biri rica ediyorum noktasından virgülüne inceleyip sorunun ne olduğunu söyleyebilir mi? Delireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp tekrar kurmanızda fayda var.

EasyAntiCheat yazılımını da kaldırın.
DDU olayını biliyorum teşekkür ederim, şimdi işten geldim ddu ile ekran kartını kaldırıp siteden tekrar indirip kuracağım, bir de sormak istediğim konu easyanticheat'i kaldırmak nasıl olucak oynanılan oyunlara lazım ? Tekrar mı kurulum yapsın yani, demek istediğiniz.

DDU olayını biliyorum teşekkür ederim, şimdi işten geldim ddu ile ekran kartını kaldırıp siteden tekrar indirip kuracağım, bir de sormak istediğim konu easyanticheat'i kaldırmak nasıl olucak oynanılan oyunlara lazım ? Tekrar mı kurulum yapsın yani, demek istediğiniz.
Evet, tekrar kurulum yapılması sorunu cozebilir. Hatada EAC gözüküyor cunku.

Program files'in içerisinde buldum sadece iki klasörünü sildim, denetim masasında görünmüyordu nedense anlamadım, deneyeceğim, ilgin için teşekkür ederim bir şey olursa tekrar yazarım..

Kendi kendine bilgisayar resledi, nedenini bilmiyorum her hangi bir hatada yok minidumpta gösterir mi yine ? :D

Yeni dosya budur, ikinci resetlemeyi yaşıyorum apex legends oynarken oluyor bu sefer de, ilkinde her hangi bir mavi ekran görmedim ikincisinde kmod diye bir yazılı mavi ekran yedim, iki minidumpta dosyadadır.

@Webcam kullanan insan

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı