1. resimde mail adresini sil. Windows güncel değil gözüküyor, Windows güncellemelerini yapın. 1909 olsa da eski gözüküyor nedense yükseltme yapmadın değil mi?
1. resimde mail adresini sil. Windows güncel değil gözüküyor, Windows güncellemelerini yapın. 1909 olsa da eski gözüküyor nedense yükseltme yapmadın değil mi?
Güncellemeleri yaptıysan bir sonraki hatayı bekleyin. Fat dediğimi cevaplamadın.
Memtest yap demiştim nerede sounucu? Hala diğer soruyu cevaplamadın.RAM kesin arızalı daha demin mavi ekran hatası yedim.
Yaptım. RAM biri arızalı çıktı. 2X8 16GB 3000Mhz RAM tek tek denedim biri arızalı çıkartıyormuş. FAT dediğin olay nedir?Memtest yap demiştim nerede sounucu? Hala diğer soruyu cevaplamadın.
Size soruyorum onu siz bileceksiniz. FAT olan disk mi var bellek mi var ne var sisteme takılı?FAT dediğin olay nedir?
Arızalı ise değiştirin.Yaptım. RAM biri arızalı çıktı.
Şuan bellek takılı değil. RAM bir ihtimal garantiye göndereceğim.Size soruyorum onu siz bileceksiniz. FAT olan disk mi var bellek mi var ne var sisteme takılı?
Arızalı ise değiştirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.