BlueForce Titan alınır mı?

• Konuyu başlatan kavun35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 202
Bütçe
bin iki yüz

kavun35

Picopat
Daha fazla  
Selam, Şubat ayı gibi klavyemi değiştirmek istiyorum. Nedenlerinden birisi klavyem %100 masamda çok yer kaplıyor. Kullandığım model ise Havit KB870L ve ayrıyeten G tuşu basmıyor, arada basınca bazen çift tıklıyor. Bu bütçelerde klavye arıyorum, forumdakiler öneriyor. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Şubat ayı gibi klavyemi değiştirmek istiyorum. Nedenlerinden birisi klavyem %100 masamda çok yer kaplıyor. Kullandığım model ise Havit KB870L ve ayrıyeten G tuşu basmıyor, arada basınca bazen çift tıklıyor. Bu bütçelerde klavye arıyorum, forumdakiler öneriyor. Alınır mı?
Çift tıklama sebebi kalitesiz bir switch olması. Blueforce titan konusuna gelirsek alınabilir ama ondan da çok kaliteli bir switch bekleme, yani onun switchleri de bir süre sonra çift tıklamaya başlayabilir. Tabi hot swap özelliği olduğu için sonradan switch değiştirebilirsin.

Çift tıklama sebebi kalitesiz bir switch olması. BlueForce Titan konusuna gelirsek alınabilir ama ondan da çok kaliteli bir switch bekleme, yani onun switchleri de bir süre sonra çift tıklamaya başlayabilir. Tabii hot swap özelliği olduğu için sonradan switch değiştirebilirsin.

Şu anda kullandığım klavyeden iyi midir ama.

Switch kalitesi olarak çok bir farkı olmaz maalesef. Bu bütçelerde ikinci ele yönelmeni öneririm, ara ara çok güzel fırsatlar çıkıyor.

Hocam 2. el de düşündüm ama bulunduğum konumda ki klavyeler çok az ve hepsi de eski ürünler bu bütçede başka bir öneri var mı bir klavyeye 2 3 k vermek bana mantıksız geliyor nedense.

Hocam 2. el de düşündüm ama bulunduğum konumda ki klavyeler çok az ve hepsi de eski ürünler bu bütçede başka bir öneri var mı bir klavyeye 2 3 k vermek bana mantıksız geliyor nedense.
Hocam artık sitelerde param güvende sistemleri oluyor onlarla alabilirsin. Sen parayı önce siteye veriyorsun, ürün eline ulaşınca site sana incelemen için 1-2 gün süre veriyor. O süre zarfında üründe belirtilmeyen bir sıkıntı varsa iade edebiliyorsun.

Şu ikisinden birini kaçırma derim, özellikle ilki o fiyata çok iyi.

Hocam artık sitelerde Param Güvende sistemleri oluyor onlarla alabilirsin. Sen parayı önce siteye veriyorsun, ürün eline ulaşınca site sana incelemen için 1-2 gün süre veriyor. O süre zarfında üründe belirtilmeyen bir sıkıntı varsa iade edebiliyorsun.

Şu ikisinden birini kaçırma derim, özellikle ilki o fiyata çok iyi.

Sıfır olarak ne önerirsiniz hocam bir de galiba Hepsiburada ilk siparişte indirim kuponu varmış 150 lira onu da kullanabilirim.

Sıfır olarak ne önerirsiniz hocam bir de galiba Hepsiburada ilk siparişte indirim kuponu varmış 150 lira onu da kullanabilirim.
Hocam bu bütçelerde blueforce titan en mantıklısı en azından soketleri var ama dediğim gibi switchlerinin seni ne kadar götüreceği biraz şans işi çok kaliteli değiller çünkü.

Hocam bu bütçelerde BlueForce Titan en mantıklısı en azından soketleri var ama dediğim gibi switchlerinin seni ne kadar götüreceği biraz şans işi çok kaliteli değiller çünkü.

Peki ya ortalama bir swich ne kadar hocam zaten bu klavyenin içinden 2 tane red 2 tane blue çıkıyormuş.

Peki ya ortalama bir swich ne kadar hocam zaten bu klavyenin içinden 2 tane red 2 tane blue çıkıyormuş.
Orta ve iyi seviye olanların 90-100 tanesi 700-800 arasına bulunabiliyor ama ikinci elde bazen çok uygun fiyatlara bulabiliyorsun. Bana kalırsa sonradan switch almak yerine acele etmeyip bütçeni biraz daha çıkar ve aula win serisine bak en azından. Genelde manyetik önermem ama aula win serisinin fiyatları gayet uygun, o fiyatlara düzgün mekanik bile zor bulunurken manyetik alıyorsun, manyetik switchlerin ömrü genel olarak daha uzun özellikle uygun fiyatlı mekanik switchlerden.

Zaman zaman biraz daha düşüyor fiyatları.

Şu modele de bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı