Atvhlon II X2 270 yük altında 82 derece

Mythronyx

Hectopat
RAM
4+4 GB DDR3 667 MHz
Anakart
M578L-M LX3
İşlemci: AMD Anthlon(tm) II X2 Proccssor 270
İşlemcim yoğun yük altında CPU: 81-82, CPU diyot: 83 derece oluyor. Çok mu sıcak, işlemcim kaç derece olmalı?

İşlemciler yük altında 60-85 aralığında olur. Eğer stock fan kullanıyorsanız normal ama temizlik ve macun yenilemesi yaparsanız sıcaklık değerini biraz daha düşürebilirsiniz.

İşlemciler yük altında 60-85 aralığında olur. Eğer stock fan kullanıyorsanız normal ama temizlik ve macun yenilemesi yaparsanız sıcaklık değerini biraz daha düşürebilirsiniz.
Stok fan kullanıyorum 83 değerini görmüyor. Ve yük altından çıktığı an direk 70'in altına düşüyor. Performans kaybı olur mu +80 derecelerde?

Stok fan kullanıyorum 83 değerini görmüyor. Ve yük altından çıktığı an direk 70'in altına düşüyor. Performans kaybı olur mu +80 derecelerde?
Hayır olmaz bence. Zaten bir çoğu bilgisayarda o derecelerde işlem görüyor. Sıcaklık testlerine bakabilirsiniz. Stok fana sahip bilgisayarlar 75-85 derecede geziyor.

Bu biraz bana saçma geldi.
Ben OC'li AMD Athlon II 2X 250 ile termal macun kuru iken 45 derece en fazla oluyor.
Muhtemelen fan düşük devirde ve termal macun kurudur.
Evet oluyor.

Ben OC'li AMD Athlon II 2X 250 ile termal macun kuru iken 45 derece en fazla oluyor.
Fan %100 güçte çalışıyor ama termal macun kuru olabilir.
AMD Anthlon II 2X 250 kaç GHz?
AMD Anthlon II X2 270 O.C yaptım 4.08 GHz

Evet oluyor.
Hocam 45nm teknolojiye sahip ve eski bir işlemci yük altında max nasıl 45 derece oluyor?
Yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı