ilkerp Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 445 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #1 Bu kasaya RAMPAGE VICTORY 1x12mm FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu anakart olur mu? GIGABYTE B550M S2H AMD B550 Soket AM4 DDR4 5100MHz (O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Ayrıca dizeceğim sistemde Ryzen 5 3500X ve Kingston HyperX Fury 3200MHz CL16 2x8GB RAM takacağım, ekran kartı olarak Sapphire RX 5500XT Pulse düşünüyorum, PSU önerilerine ve herhangi bir öneriye de açığım.
Bu kasaya RAMPAGE VICTORY 1x12mm FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu anakart olur mu? GIGABYTE B550M S2H AMD B550 Soket AM4 DDR4 5100MHz (O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Ayrıca dizeceğim sistemde Ryzen 5 3500X ve Kingston HyperX Fury 3200MHz CL16 2x8GB RAM takacağım, ekran kartı olarak Sapphire RX 5500XT Pulse düşünüyorum, PSU önerilerine ve herhangi bir öneriye de açığım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.333 Makaleler 42 Çözümler 276 29 Aralık 2020 #2 Öncelikle Mini ATX değil de o standartın adı Micro ATX diye geçmekte. Kasanın Micro ATX desteği var görünüyor. Ancak PSU ve kasa ayrı farklı ürünler bakabilirsiniz almadı iseniz.
Öncelikle Mini ATX değil de o standartın adı Micro ATX diye geçmekte. Kasanın Micro ATX desteği var görünüyor. Ancak PSU ve kasa ayrı farklı ürünler bakabilirsiniz almadı iseniz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #3 Takabilirsin hocam. Ancak almadıysan o kasa ve PSU yerine daha iyi seçenekler mevcut.
ilkerp Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 445 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #4 Mithat Berhan dedi: Öncelikle mini ATX değil de o standartın adı Micro ATX diye geçmekte. Kasanın Micro ATX desteği var görünüyor. Ancak PSU ve kasa ayrı farklı ürünler bakabilirsiniz almadı iseniz. Genişletmek için tıkla... Çok pardon kafam karışık sabahtandır sistemlere bakıyorum. Micro yazacağıma mini yazmışım, farklı bir sistem deniyorum. İşlemci de sabitim, ekran kartı olarak da Sapphire RX 5500 XT Pulse alırım diyorum, RAM'lerde anakarta bağlı değişir. BerkayZ87 dedi: Takabilirsin hocam. Ancak almadıysan o kasa ve PSU yerine daha iyi seçenekler mevcut. Genişletmek için tıkla... Sistem böyle, ufak değişiklikler yapabilirim öneriniz varsa. Dosya Ekleri Bilgisayar sistem örneği.pdf 264,7 KB · Görüntüleme: 45
Mithat Berhan dedi: Öncelikle mini ATX değil de o standartın adı Micro ATX diye geçmekte. Kasanın Micro ATX desteği var görünüyor. Ancak PSU ve kasa ayrı farklı ürünler bakabilirsiniz almadı iseniz. Genişletmek için tıkla... Çok pardon kafam karışık sabahtandır sistemlere bakıyorum. Micro yazacağıma mini yazmışım, farklı bir sistem deniyorum. İşlemci de sabitim, ekran kartı olarak da Sapphire RX 5500 XT Pulse alırım diyorum, RAM'lerde anakarta bağlı değişir. BerkayZ87 dedi: Takabilirsin hocam. Ancak almadıysan o kasa ve PSU yerine daha iyi seçenekler mevcut. Genişletmek için tıkla... Sistem böyle, ufak değişiklikler yapabilirim öneriniz varsa.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.333 Makaleler 42 Çözümler 276 29 Aralık 2020 #5 Bu konu başlığı altında sistem toplama değil de kasa anakart uyumu ile ilgili soruları cevaplayabiliriz. Sistem toplamak istiyorsaniz sizi bilgisayar toplama kısmına alalım
Bu konu başlığı altında sistem toplama değil de kasa anakart uyumu ile ilgili soruları cevaplayabiliriz. Sistem toplamak istiyorsaniz sizi bilgisayar toplama kısmına alalım
ilkerp Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 445 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #6 Mithat Berhan dedi: Bu konu başlığı altında sistem toplama değil de kasa anakart uyumu ile ilgili soruları cevaplayabiliriz. Sistem toplamak istiyorsaniz sizi bilgisayar toplama kısmına alalım Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Mithat Berhan dedi: Bu konu başlığı altında sistem toplama değil de kasa anakart uyumu ile ilgili soruları cevaplayabiliriz. Sistem toplamak istiyorsaniz sizi bilgisayar toplama kısmına alalım Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
xecutioner w Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 Takabilirsin ama çok güzel gözükdüğü söylenemez.