ATX kasaya mini ATX anakart takılır mı?

ilkerp

Hectopat
Bu kasaya RAMPAGE VICTORY 1x12mm FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu anakart olur mu? GIGABYTE B550M S2H AMD B550 Soket AM4 DDR4 5100MHz (O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ayrıca dizeceğim sistemde Ryzen 5 3500X ve Kingston HyperX Fury 3200MHz CL16 2x8GB RAM takacağım, ekran kartı olarak Sapphire RX 5500XT Pulse düşünüyorum, PSU önerilerine ve herhangi bir öneriye de açığım.

Öncelikle mini ATX değil de o standartın adı Micro ATX diye geçmekte.

Kasanın Micro ATX desteği var görünüyor.

Ancak PSU ve kasa ayrı farklı ürünler bakabilirsiniz almadı iseniz.

Çok pardon kafam karışık sabahtandır sistemlere bakıyorum. Micro yazacağıma mini yazmışım, farklı bir sistem deniyorum. İşlemci de sabitim, ekran kartı olarak da Sapphire RX 5500 XT Pulse alırım diyorum, RAM'lerde anakarta bağlı değişir.

Takabilirsin hocam. Ancak almadıysan o kasa ve PSU yerine daha iyi seçenekler mevcut.

Sistem böyle, ufak değişiklikler yapabilirim öneriniz varsa.

Dosya Ekleri

• Bilgisayar sistem örneği.pdf
    264,7 KB · Görüntüleme: 45
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı