Audacity "api-ms-win-crt-heap-l1-1-0.dll" Hatası

Freuerfrei

Hectopat
Daha fazla  
Audacity'i kendi sitesinden indirdim fakat açmaya çalıştığımda bana böyle bir uyarı geliyor audacitynin kendi forumlarına baktığımda Microsoft'un kendi sitesinden Visual C++ indirmem gerektiğini söylediler. Dedikleri gibi yaptım Visual C++ ın neredeyse tüm versiyonunu indirip (2008-2013-2015) bilgisayara restart attım ama sonuç hala böyle çözümü nedir?

Not: Önceden bilgisayarımda Windows 7 yüklüyken böyle bir hatayla karşılaşmadım yani daha önceden yüklerken sorun olmamıştı

Sistemim: Windows 8.1 Pro.

1630671696947.png

Elle DLL attırmak
Yazan DLL dosyasını Google da aratıp indir ve System32'nin içerisine atmayı dene.

Moderasyon Notu: Bu yöntem sorunu çözmez, aksine daha da bozar. DLL dosyalarını elle hiçbir şekilde hiçbir yere atmayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazan DLL dosyasını Google da aratıp indir ve System32'nin içerisine atmayı dene.

Moderasyon Notu: Bu yöntem sorunu çözmez, aksine daha da bozar. DLL dosyalarını elle hiçbir şekilde hiçbir yere atmayınız.
Daha da bozsun sistemi öyle değil mi? Çok güzel tavsiye gerçekten.
Audacity'i kendi sitesinden indirdim fakat açmaya çalıştığımda bana böyle bir uyarı geliyor audacitynin kendi forumlarına baktığımda Microsoft'un kendi sitesinden Visual C++ indirmem gerektiğini söylediler. Dedikleri gibi yaptım Visual C++ ın neredeyse tüm versiyonunu indirip (2008-2013-2015) bilgisayara restart attım ama sonuç hala böyle çözümü nedir?

Not: Önceden bilgisayarımda Windows 7 yüklüyken böyle bir hatayla karşılaşmadım yani daha önceden yüklerken sorun olmamıştı

Sistemim: Windows 8.1 Pro.

Eki Görüntüle 1157155
Windows 10'a geçin, 8.1'de bu hatayı almanız normal.

Bir de, şu paketi deneyebilirsiniz, sisteminize uygun olanı seçip indirip yükleyin.

Dediğiniz gibi yaptım fakat sonuç hala aynı. Çalışmıyor.

yazan DLL dosyasını Google da aratıp indir ve System32'nin içerisine atmayı dene.

moderasyon notu: bu yöntem sorunu çözmez, aksine daha da bozar. DLL dosyalarını elle hiçbir şekilde hiçbir yere atmayınız.
Windows 10'a geçin, 8.1'de bu hatayı almanız normal.

Bende isterdim Windows 10'a geçmeyi fakat ne yazık ki sistemim Windows 10'u çalıştırırken zorlanıyor ve normalde oynayabileceğim oyunları en düşük FPS de açıyor yani yetmiyor.
Bir de, şu paketi deneyebilirsiniz, sisteminize uygun olanı seçip indirip yükleyin.

lol.jpg

Olmaz olsun böyle işletim sistemi.

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi yaptım fakat sonuç hala aynı. Çalışmıyor.

Bende isterdim Windows 10'a geçmeyi fakat ne yazık ki sistemim Windows 10'u çalıştırırken zorlanıyor ve normalde oynayabileceğim oyunları en düşük FPS de açıyor yani yetmiyor.

Eki Görüntüle 1157182

Olmaz olsun böyle işletim sistemi.

Hocam çok oldu ama düzelttinizmi bende de oluyorda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı