Warzone Mobile falan geldi birebir aynı oyun ama o kadar kötü çıkış yaptı ki geri çektiler. Aynısı Apex Legends’te de oldu… R6 Mobile desen devam edip etmedikleri belli değil çıkmadı hala.Şu anki üst segment telefonlar GTA 5 gibi büyük oyunları açabilmeye başladı ama hala mobilde büyük ve gelişmiş grafiklere sahip oyunlar yok. Bir ara CarX Street geldi onun da devamı gelmedi.
Mobilde oynanacak hikayeli oyun hiç mi yok. Mobil oyunlara yabancı olduğum için soruyorum.Warzone Mobile falan geldi birebir aynı oyun ama o kadar kötü çıkış yaptı ki geri çektiler. Aynısı Apex Legends’te de oldu… R6 Mobile desen devam edip etmedikleri belli değil çıkmadı hala.
Böyle yapımlar bir daha çıkmamak üzere gidiyor ve daha da umut yok. Hikayeli oyun tarafının hali belli zaten, oyun portları çok kötü ve kimsenin oynamak için bir sebebi de yok.
Düzgün bir şey bulmak zor hocam, çok nadir.Mobilde oynanacak hikayeli oyun hiç mi yok. Mobil oyunlara yabancı olduğum için soruyorum.
RDR 1 geldi daha geçen gün, Hitman Absolution geldi, Grid Legends geldi. Yavaş yavaş gelişiyor mobil sektör. iOS tarafında yeni çıkan modellerde RE 4, Village, Death Stranding, AC Mirage gibi oyunlar oynanabiliyor.Mobilde oynanacak hikayeli oyun hiç mi yok. Mobil oyunlara yabancı olduğum için soruyorum.
Donanım problemi falan kalmadı artık millet şimdi Snapdragon 8 elite gen 5 ile GTA 5'te vs. 60 FPS ve üstünü alabiliyor, emülatör bir de bu yani port falan olsa çok daha iyi çalışır iyi bir optimizasyon ile.Donanım problemi. Konsoluna çıkan oyunlar bile %100'ünde çıkamıyor downgrade yiyorlar. Telefona AAA oyun yapmak donanım açısından zor görünüyor şuanlık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.