Selamlar. 1.2 milyon civarı bütçem var. Audi A3'ler çok hoşuma gidiyor ama bu paraya 2015 2016 civarı modeller alınabiliyor. Öğrenciyim arabayı en az. 3 4 sene kullanacağım. Sizce mantıklı mı? Yılda 1 bilemedin 2 kere Antalya Ankara uzun yol yaparım motor sıkıntı çıkarır mı? Artı olarak 3 4 sene sonra satarken araba eski olacağı için satışta fiyat olarak vs. sıkıntı yaşar mıyım?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hatchback istiyorum bu arada.
Ortalama 10 senelik bir araç almayı düşünüyorsunuz. Mantık oranı %40. Mantıklı bir tarafı maalesef yok. Geçmişinin ne olduğunu bilmediğiniz bir aracı alma ihtimaliniz de yüksek. İlk sahibinden bulunabilirse, temiz bir araç alınabilir ama birçok kez el değiştirmiş bir aracı almak değil 3-4 sene kullanımı, 1 sene içinde size sorun çıkartır.
Volvo V40 modellerine bakabilirsiniz. Aşağı yukarı 2017-2018 model ilk sahibinden modelleri bulabilirsiniz. Bence A3'ten daha güzel bir araç.
Hiç başım ağrımasın risk etmeyeyim diyorsanız sıfır Volkswagen Polo, Seat Ibiza, Opel Corsa marka/model otomobiller bulabilirsiniz. Onlara bakmanız bence daha mantıklı olur. Hem öğrenci işi, bütçe zorlamayan araç sahibi olmuş olursunuz.
Sanayiyi aratmasın diyorsanız "Opel Insignia 1.6 CDTI"
90.000Km'de motor zincir/dişli dağıtan 1.6 CDTI buna güldü.

Opel Kronik ve Zincir Şikayetleri - Şikayetvar
Opel için yazılan Kronik ve Zincir şikayetleri için tıklayın! Opel hakkında kullanıcı yorumları, Kronik ve Zincir şikayetleri sikayetvar.com'da!

1.6 cdti zincir problemi kesin çözüme giden ilk adım
Beni dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Opel 1.6 cdti dizel b16dt- kodlu motorlardaki kronik zincir problemi geçici çözümü için güncellemiş olduğum gerginin başarılı olduğunun müjdesini değerli forumdaşlarımla paylaşmak istedim. Hepimizin bildiği gibi zincirimiz belli bir km den sonra...
Bilmediğiniz araçları sorunsuz diyerek bence herkese önermeyin. Önce kendiniz de bir araştırın.