Audi A3 vs Volkswagen golf

Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 700bin TL bütçem var otomatik vites A3 ya da golf düşünüyorum.

Audi daha klas bir araç fakat 2008-2010 modelini alabiliyorken Golf'ün pazarı daha iyi ve 2012-2013 modelini alabiliyorum gibi gözüküyor.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Düşünceleriniz neler?

Golf 6 kasası olmayacak ise yani 2012 nin ikinci yarısından itibaren sayılı olsada asıl 2013 sonrası golf 7 kasası hem tarz olması ve retrofit yapılabilmesi sebebiyle hem de kolay satılabilmesinden dolayı tercih ederdim.

Hem 2013 hemde 2015 model golf 7 geçti elimden. Bütçen varsa golfe ait forumlardan boş paket (midline plus) alsan dahi highline donanımları kodlamasıyla birlikte orjinal olacak şekilde yapabiliyorsun ve erişimi kolay.

Audi nin iç tasarımı biraz daha eski kalıyor benim gözümde golfe göre. Audi bana göre o yıllarda a4 olmadığı sürece o kalite algısını vermiyor bana. Tercih meselesi tabii.

Ne için alacağını belirt. Ben olsam golf tercih ederdim, ne kadar mermi gibi A3 sedan sevdalısı olsam da.

Sürmek için alacağım başka ne bilgisi bekliyorsun?

Golf 6 kasası olmayacak ise yani 2012'nin ikinci yarısından itibaren sayılı olsa da asıl 2013 sonrası golf 7 kasası hem tarz olması ve retrofit yapılabilmesi sebebiyle hem de kolay satılabilmesinden dolayı tercih ederdim.

Hem 2013 hem de 2015 model golf 7 geçti elimden. Bütçen varsa golfe ait forumlardan boş paket (midline Plus) alsan dahi highline donanımları kodlamasıyla birlikte orijinal olacak şekilde yapabiliyorsun ve erişimi kolay.

Audi'nin iç tasarımı biraz daha eski kalıyor benim gözümde golfe göre. Audi bana göre o yıllarda A4 olmadığı sürece o kalite algısını vermiyor bana. Tercih meselesi tabii.

Çok teşekkür ederim hocam. İç dizayn konusunda katılıyorum golf daha önde. Sanırım golf tercih edeceğim gibi duruyor.

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 700bin TL bütçem var otomatik vites A3 ya da golf düşünüyorum.

Audi daha klas bir araç fakat 2008-2010 modelini alabiliyorken Golf'ün pazarı daha iyi ve 2012-2013 modelini alabiliyorum gibi gözüküyor.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Düşünceleriniz neler?

Bu bütçe ile alınacak Golf, A3'ten çok bir beklentiniz olmasın.
Temiz 2014-2017 arası Opel Astra 1.4T'lere bakın, kafanız rahat olur.
VAG grubunun eski otomatik şanzımanları sıkıntılı. Manuel benzinli alacaksanız iki araçta olur. O bütçe aralığındaki manuel benzinli Golf'lerin daha verimli ve temiz olacağını düşünüyorum. A3 kitlesi biraz farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı